- Fiyat
- 20000 TL
- Ürün Adı
- bypass
- İlan Türü ( Metin2 )
- Diğer
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Both of them sources.
I sold cshield to a good known bot owner (hl)
Rascal never sold before.
These sources bypasses their anticheats at all. Im selling that because im to lazy to keep them updated.
If you dont trust your reversing and coding skills knowledge please dont message me. Because i dont have time to handle crying noobs.
Prices:
Cshield 500 usd
Rascal 600 usd
IContact:
discord.gg/mtc
I sold cshield to a good known bot owner (hl)
Rascal never sold before.
These sources bypasses their anticheats at all. Im selling that because im to lazy to keep them updated.
If you dont trust your reversing and coding skills knowledge please dont message me. Because i dont have time to handle crying noobs.
Prices:
Cshield 500 usd
Rascal 600 usd
IContact:
discord.gg/mtc
Ne güvenirliğinden bahsediyorsun yançarınlaKendisi güvenilir daha önce bir çok kez bot ve türevi programlar aldım kendisinden
, arkadaş fixli source 'i satışa koymuş 1 kere rascalda yapabildi sonra patladı daha da yapamıyor çalıştığına dair güncel video atabileceğini bile zannetmiyorumİşte bilip bilmeden zıvıklayan birisi rascall'ın kernele geçtiği dahil bypass yapıldı çalıştı kullandım ettim bir çok bot yapımcısıyla anlaşma yapıp entegre şekilde satışlar yapıldıNe güvenirliğinden bahsediyorsun yançarınla, arkadaş fixli source 'i satışa koymuş 1 kere rascalda yapabildi sonra patladı daha da yapamıyor çalıştığına dair güncel video atabileceğini bile zannetmiyorum
Yan hesabınla sen değilmişsin gibi yorum atıyorsun "zıvıklayan" kim ? , Video atsana? fix source'i satışa sunmuşsun. Milleti boşa kandırmaya çalışma Bypass şayet güncel olarak çalışsaydı "X" Korumaların da istenilen botların aylık fiyatı 3K yarısını Bypass yapan kişi alır 10 Kişi alsa 15K fiyat aylık şimdi sen source(fixli) 20K satıyorsun tek sefer basit mantık da bile eleniyorsun. "Zıvıklayan"İşte bilip bilmeden zıvıklayan birisi rascall'ın kernele geçtiği dahil bypass yapıldı çalıştı kullandım ettim bir çok bot yapımcısıyla anlaşma yapıp entegre şekilde satışlar yapıldı
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)