HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
ayrıca................ [TL] nin açılımı:Takım lideri
bizi apış aralarına takanmı var yolladık ban yedik aç diyoruz ilk defa bottan yakalandık yani bu sitede gm yetkilileri var mal gibi nedne easy metin2 buraya koyuyorsunuz bu sizce salaklık değilmi yada milletin bu foruma sadece hile için geleçeği gerçeğini kabullenemiyormusunuz doğrular bu 2 3 velet 20 yaşlarında milletin zaman ayırdığı hesaba ban atmaları kendilerini büyük adam sananlar gerçekte içlerinde küçük bir haylaz çoçuk yattığını biliyorum
yani bilişim suçların artık yasaklanması için email gönderiyorum bu metin 2 kaç kişinin kredi kartının hesabını doldurdu çocuklar ailelerinin kredi kartlarını çalıp bu boş oyuna verdi boş diyorum madem ben banlandığımda herşey bitecekse neden okadar kasıyorum ozaman ben madem easy metin 2 botunu kullandığım için banlanıyorsam neden bu sitede yayımlandı ilk kez burada görüp kullandık neden izin verdiniz şimdi yaptığınız b.. düşünün
yani bilişim suçların artık yasaklanması için email gönderiyorum bu metin 2 kaç kişinin kredi kartının hesabını doldurdu çocuklar ailelerinin kredi kartlarını çalıp bu boş oyuna verdi boş diyorum madem ben banlandığımda herşey bitecekse neden okadar kasıyorum ozaman ben madem easy metin 2 botunu kullandığım için banlanıyorsam neden bu sitede yayımlandı ilk kez burada görüp kullandık neden izin verdiniz şimdi yaptığınız b.. düşünün
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)