- Konular
- 26
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 5 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 93
- MmoLira
- 2
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba Vilusada oynuyorum Malesef süresiz ban yedim ve Ağladım biliyorum ki ağlamak birşeyi değiştirmez ama birinin annesine küfür etmişim öyle diyorlardı Bir arkadaşım ile balık tutuyordum ve arkadaşını çağırdı balık tutmak için ve nispet yapmaya başladı beni yalnız bırakıp o arkadaşı ile küfürler etmeye başladı bana ama ben ss almadım arkadaşımdır dedim ve afedersiniz ama bana (piç) sözünü kullanndıında sabrım taştı vve bende azımı tutamadım ve heralde annesine küfür etmiştim ama çarım banlandıktan 1 sonraki gün ise arkadaştan annesine küfür ettiiğim için özür diledim bana lütfen yardım edin o çara daha yeni 50 tl yatırım yapmıştım çok güzel gidiyordu işler ama ban yedim malesef nolursunuz bana 1. şans daha tanıyın Şu sözü hiç unutmayalım (hatasız kul olmaz ) bence bu söz çok doğrudur ve hatta özürdilediysen ve ben diledim LÜtfen bana bir şans daha tanıyın (vilusada )oynuyorum çarımın adı (mertreis) Sağlıcakla Kalın ....
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 12 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 44
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
:l04:
Game Master (GM) : Her turlu kural ihlalinin ilk önce iletilmesi gereken yetkili organdır. Sıkışan oyuncuların kurtarılmasında , Hile-hakaret ss lerini iletmekte ve alınan cezalarda ilk önce cezayı veren Gm'e itiraz etmek gerekmektedir..
Gm Kadrosu :
MeneLaoS » MeneLaoS
Sltnmurat » Sltnmurat
ScaLe » ScaLe
DaveR » DaveR
Forcas » Forcas
MedeA » MedeA
BarriStar » BarriStar
Lindane » Lindane
CESSAR » CESSAR
Voog » Voog
Neria » Neria
iarea » iarea
Super Game Master (SGM) : Gm verdigi cezalardan memnun kalmayan kişilerin 2. itiraz mercileridir. Gm'leri denetler ve Gmlerin meşgul olduğu durumlarda yardımcı olurlar... Bu görevlerinin dışında Sıkışan metın taşı ve madenleri işlemlerini gerçekleştirmek, Ceza itirazlarını değerlendirmek...
SGM Kadrosu :
SiyahUs » SiyahUs
alfa » alfa
Game Admin (GA) : Gm ve SGM leri denetler ve seçer,cezalardaki en son itiraz mercidir. Bug bildirimleri , mail degişimleri ve çalıntı hesaplarının iadelerinede bu merci bakmaktadır.
Game Admin Kadrosu :
Alwuhush » Alwuhush
Sfenks » Sfenks
Sonkec » Sonkec
Gm Adresi İle İlgili Açılan Konular, Uyarı Yapılmaksızın Silinecektir !
- Konular
- 21
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 25 Gün
- Başarım Puanı
- 55
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ya bnm de dolumu caldılar ergenekonda game adminlere duyurulur çalaının adı yakamoz12344
- Konular
- 81
- Online süresi
- 3h 4m
- Reaksiyon Skoru
- 8
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 4 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 115
- MmoLira
- 74
- DevLira
- 0
asd
- Konular
- 3
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 1 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 52
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ya arkadaşlar biri gm nasıl olunur,gm olmak için ne yapmak gerekir diye bi konu açsın plss
))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)