Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Altın Konu Elden Ring'de Night's Cavalry'yi Nasıl Yenerim?

Karadayı ✓

Karadayı ✓
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
Uzman
Ayın Üyesi
Konular
1,450
Çözüm
7
Online süresi
3mo 25d
Reaksiyon Skoru
2,565
Altın Konu
1,027
Başarım Puanı
274
MmoLira
36,889
DevLira
110
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Elden Ring, FromSoftware ve Game of Thrones evreni Buz ve Ateşin Şarkısı'nın yaratıcısı George RR Martin tarafından yaratılan, yakında çıkacak olan tek oyunculu bir aksiyon RPG'sidir.George RR Martin, Buz ve Ateşin Şarkısı'ndaki karakterlerinin hayatlarını acımasızca sonlandırmasıyla bilinir. Bunu belirtmemin sebebi, Elden Ring'de sizi tek vuruşta öldürebilen boss'ların hikayelerinin acımasız doğasının etkilenip etkilenmediğini merak etmem.Gece Süvarileri'ni ilk gördüğümde, bana doğru hücum edip beni tek bir teber savuruşuyla lütuf dolu bir yere geri göndereceğini kesinlikle beklemiyordum. Ayrıca açık alanda başka bir rastgele boss beklemiyordum ama oynadığımız oyun bu.Orada tek atışlık olmam benim hatamdı, çok tehlikeli bir bölgede düşük irtifadaydım, bu durum beni tekrar bu boss ile karşılaşmaktan biraz korkuttu.

Bir süre sonra aynı isme sahip başka boss'larla karşılaştım. Neyse ki onlar o kadar korkutucu değildi, bu yüzden onları yenmek için birkaç farklı strateji geliştirmeyi başardım.Hepsi gece ortaya çıkar ve aynı şekilde savaşılabilir. Neyse ki, beni tek vuruşta öldüren en güçlü Gece Süvarileri aynı zamanda yenilmesi en kolay olanıdır.

Caelid'deki köprüdeki boss'u yenmek, onu bitirmek için özel stratejimizi izlerseniz inanılmaz derecede kolay ve biraz sıkıcı olabilir. Aslında, bunu başarabilirseniz, ona hiç saldırmanız gerekmeyecek.Gece Süvarileri'yle nasıl başa çıkacağınızı, onlarla en iyi şekilde nasıl savaşacağınızı ve onlardan birini sadece manevra yaparak nasıl alt edeceğinizi öğrenmek istiyorsanız, buralarda kalın.

Elden Ring'de Gece Süvarileri'ni nasıl yeneceğinizi öğrenin.

Gece Süvarilerini Nasıl Yenersiniz​

Nights-Cavalry-2.jpg

Gece Süvarileri'yle başa çıkmanın birçok etkili yolu var, ancak hepsi onun saldırı düzenlerini biraz incelemenizi gerektiriyor.
Genellikle, bu boss size doğru koşar ve silahını çok tanınabilir şekillerde savurur. Bazen atının üzerinize atlamasına neden olur, bunu algılamak ve kaçınmak da aynı derecede kolaydır.

Eğer atına saldırarak onu devirmeyi başarırsanız, saldırılarından kaçınmak da kolay olacaktır, ancak açgözlü olmayın. Atını geri çağıran bir alan etkili saldırısı da vardır.
Onu yere serdikten sonra, kritik bir vuruş yapmak için ona doğru koşun. Sonra, gelen vuruşlarından kaçın, birkaç saldırı yapın. En fazla iki kez yapın ve uzaklaşın. Atını geri çağırırken ona yakın olmak istemezsiniz.

Saldırı düzenlerini öğrenip aşağıdaki taktiklerden en az birini uyguladığınız sürece sorun yaşamazsınız.

Çarp ve Kaç​

Hit-and-Run-Nights-Cavalry.jpg

Bu temel strateji özellikle birkaç kez vurulmayı göze alabiliyorsanız işe yarar. Torrent'e binip Night's Cavalry'nin yanından geçip vurabildiğinizde vurmaya başlarsanız, bu dövüş o kadar da zor olmayacaktır. Aslında, Tree Sentinel'i nasıl yeneceğinizi bulursanız , bu biraz benzer olacaktır.

Torrent'te Gece Süvarileri ile savaşırken kalkan kullanmanıza gerek kalmayacağı için güçlü saldırılara sahip büyük bir silahla donatmanızı öneririm.

Ayrıca silahını salladığında Gece Süvarileri'nin sol tarafında kalmak da işe yarar. Bu onu daha az tehditkar hale getirebilir ve Torrent'in çift zıplamasını kullanarak rotanızı düzeltebilir ve patron sizi ıskaladığında onun peşinden koşabilirsiniz.

Kaçın, Vur ve Bekle​

Nights-Cavalry-3.jpg

Dürüst fikrime göre, Night's Cavalry ile başa çıkmanın en kolay yolu, onunla yaya olarak yüzleşmektir. Boss'un size saldırmasını bekleyin, kaçın ve ona bir veya iki kez vurun.

Boss'un saldırısından kaçtıktan sonra ona vurabileceğiniz sayı, silahınıza ve size ne kadar yakın indiğine bağlıdır.

All Night's Cavalry boss'ları saldırılarını telgrafla bildirir. Bu, kılıcınızı, topuzunuzu veya kullandığınız her neyse onu savuşturmak ve savurmak için mükemmel anı belirlemenizi kolaylaştırır.

Bu taktik, silahınızın menzili iyiyse daha iyi çalışır. Kalkanlar bu düşmana karşı pek işe yaramaz çünkü Gece Süvarileri saldırıları engellendiğinde çok fazla dayanıklılık gerektirir ve bu da sizi savunmasız hale getirebilir.

Büyüler ve Menzilli Saldırılar Kullanın​

Flaming-Hands-Nights-Cavalry.jpg

Dürüst olmak gerekirse, büyü ve menzilli saldırılar kullanmak bu savaşı at sırtında nispeten kolaylaştırır. Hatta ona yakın kalma riskine bile girmenize gerek yok. Night's Cavalry'nin koşmaya başlamasını bekleyin ve ona birkaç büyü mermisi atın.

Saldırılarından kaçınarak bunu güvenli bir mesafeden tekrarlarsanız, bu boss'u alt etmekte sorun yaşamazsınız.

Alternatif olarak, boss uzaklaşırken veya uzun bir kurtarma animasyonuyla geniş bir vuruştan kaçındıktan sonra ona hasar vermek için bir yay ve özel oklar kullanabilirsiniz.

Caelid'deki Bir'de Zehir Tuzakları Kullan​

Poison.jpg

Bununla birlikte, bu sorunun çözümü şaşırtıcı derecede basittir, vurulmayın. Kulağa nasıl geldiğini biliyorum, ancak Gece Süvarileri'ni geçmenin bir yolunu bulursanız, onun kırk beş bin rününü almak için gerekenin yarısını zaten yapmış olursunuz.

Köprüden geçin, hayatta kalmak için elinizden geleni yapın ve onu oradan dışarı çekin. Genel fikir basit, ancak uygulama biraz zor olabilir; onu sizi kovalamayı bırakmayacak kadar yakın, ancak teberinin size ulaşabileceği kadar da yakın değil.Bunu çözmeye çalışırken birkaç kez vurulmak sorun değil. Gece Süvarileri'nin bunu başarmaya çalıştığım için beni kaç kez bir lütuf alanına geri gönderdiğini saymayı bıraktım.

Gece Süvarileri sizi takip ederken, yol boyunca gördüğünüz zehirli tuzaklara basmaya başlayın. Ancak işin zor kısmı şu, ya boss'a ya da yola bakacaksınız ve ayrıca rastgele bir düşmanın sizi tek vuruşta öldürme ihtimali de var.

Yine de, bunu doğru yaparsanız, zehir hasarı alırsınız ve Gece Süvarileri de sizi kovaladığı için yenilir. Bunun nasıl veya neden olduğunu tam olarak anlamıyorum, ancak bazen boss bir miktar zehir hasarı aldıktan sonra aniden ortadan kaybolur. Bu olduğunda, oyun onu yendiğinizi düşünür; ekranda tüm rünleri ve "Düşman Düştü" mesajını alırsınız.

Bir kez zehirin içinden geçmek yeterli değilse, bunu tekrar tekrar yapmak zorunda kalabilirsiniz. Yine de, hepsiyle savaşmanıza gerek yok, sadece kaçın ve zehrin onu bitirmesini bekleyin.

Eline sağlık! Paylaşım için teşekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri