noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
PrimeAC 1
PrimeAC
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
romegames 1
romegames
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Altın Konu Elden Ring'de Aeonian Kelebeği Nerede Yetiştirilir?

Karadayı ✓

Karadayı ✓
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
Uzman
Ayın Üyesi
Konular
1,450
Çözüm
7
Online süresi
3mo 25d
Reaksiyon Skoru
2,565
Altın Konu
1,027
Başarım Puanı
274
MmoLira
36,889
DevLira
110
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Scarlet Rot, Elden Ring'de tanıtılan yeni durum etkilerinden biridir. Özünde, zehirin daha kötü şöhretli bir versiyonu gibi davranır ve hedefin maksimum sağlığına bağlı olarak hızla birden fazla hasar verir.Bilgi açısından, Caelid, General Radahn ile düellosu sırasında Melania'nın içindeki çürümeyi kontrol edememesinin ardından tehlikeli maddeye bulanmıştır. Bu hastalık onu delirtmiş ve sonrasında bölgeyi kalıcı olarak korkutmuştur.

Yine de, Starscourge Radahn hala inanılmaz derecede zor bir boss. Kesinlikle FromSoftware'in yarattığı en zorlu bosslardan biri. Uygun bir şekilde, Scarlet Rot'a karşı hala savunmasız ve oyuncular bunu bir avantaj elde etmek için kullanıyorlar.Ancak oyuncuların kesinlikle bildiği gibi, onu yenmek için bu yeterli değil. Ne yazık ki, oyunda yalnızca belirli miktarda Scarlet Rot Grease var. Bu yüzden oyuncular bu üstünlüğü korumak için zanaatkarlığa başvurmak zorunda.Ana bileşen olan Aeonian Butterfly'ın elde edilmesi zor bir eşya olması da yardımcı olmuyor. Bu rehber size Elden Ring'de Aeonian Butterfly'ı nerede yetiştireceğinizi gösterecek.

Aeonian Kelebeğinin Yeri​

Küçük bir uyarı: Elden Ring'i ilk kez oynuyorsanız ve bu rehberi Starscourge Radahn'a karşı mücadelede size yardımcı olması için okuyorsanız, korkarım ki bu size yardımcı olmayacaktır.Rot Grease, Drawstring Rot Grease ve Rot Pots üretmek için kullanılan Nomadic Cookbook [22], Radahn'ı yendikten sonra erişebileceğiniz oyunun sonlarındaki bir alanda bulunur. İkincil zayıflığı olan Bleed'i ona karşı kullanmanızı öneririm. Genel olarak, Bleed Elden Ring'de çok güçlüdür.Ama bu, yeni bir oyun ve oyunun ilerleyişi hakkında faydalı bir rehberdir, ya da arkadaşınıza boss'la mücadelede yardım etmeyi uman üst seviye bir karakterseniz.

Kelebek

Aeonian Kelebeği, esas olarak Scarlet Rot tabanlı eşyalar yaratmak için kullanılan nadir bir işçilik malzemesidir. Açıklamada şöyle yazıyor: "Aeonia bataklığında bulunan solmuş, kızıl kanatlı bir kelebek. Efsaneye göre, bu kelebekler bir zamanlar Çürüme Tanrıçası'nın kanatlarıydı."Aeonian Kelebeğini çoğunlukla haritanın Scarlet Rot'un bulaştığı bölgelerde bulacaksınız . Çoğunlukla Caelid ve Lake of Rot'ta.Dünyada yüzen varlıklar olarak görünürler. Bir grup kelebek gördüğünüzde, bir tane toplamak için onunla etkileşime girebilirsiniz.Aeonia Bataklığı, Aeon Kelebeği yetiştirmek için harika bir yerdir. Atınıza binin ve gölün etrafında turlamaya başlayın; buradan epeyce kelebek toplayabilirsiniz.

Kelebek varlığı

Ayrıca, beyaz peteklere benzeyen yakındaki çürüyen ağaçlara bakın. Genellikle orada bir Aeonian Kelebeği de bulursunuz. Bölgedeyken, Aeonian Swamp Shore Site of Grace'in kuzeyindeki tüccar Aeonian Kelebeği satıyor. Ancak sınırlı sayıda stoğu var, bu yüzden hemen satın alın.Aeonian Kelebeği yetiştirmek için yakındaki Sellia, Büyücülük Kasabası simgesini ziyaret edin. Genellikle ağaçların yakınındadır.

Smoldering Wall Site of Grace'in doğusundaki Abandoned Cave'de de bunlardan bir sürü var. Bölgenin boss'unu yenmenin ödülü önemlidir çünkü düşmanları yenerek elde edilen rünleri artıran Golden Scarab tılsımını düşürür.

Çürüme Gölü ayrıca epeyce Aeonian Kelebeği içerir; ancak, orası steroidli Blighttown gibidir. Rahatsızlığı uzak tutmak için bol miktarda Koruyucu Bolus getirdiğinizden emin olun. İnanca yatırılmış puanlarınız varsa, Scarlet Rot birikiminden kurtulmak için "Alev, Beni Temizle" büyülerini kullanın.

Alanlarda tur attığınızı ve tüm Aeonian Kelebeği topladığınızı varsayarsak, bir Lütuf Alanı'nda dinlenmenin onları yeniden canlandırmadığını fark edebilirsiniz, örneğin Smoldering Butterfly'ın aksine. Bildiğim kadarıyla, yeniden canlanmıyorlar veya canlanmaları çok uzun zaman alabilir.

Her saat başı veya benzeri bir sürede kontrol ettim ama işe yaramadı. Alanı tekrar tekrar yeniden yüklemek için hızlı seyahat ettim ve hatta oyundan çıktım. Görünüşe göre Aeonian Kelebeği yeniden canlanmıyor.

Bu nedenle, Aeonian Butterfly'ı çiftlikte yetiştirmeniz gerekiyorsa, onu düşmanlardan yağmalayabilirsiniz. Ancak sizi şimdiden uyarıyorum, düşme oranları çok düşük olduğu için bu zorlu bir öğütme.

İlk olarak, Aeonian Askerleri Aeonian Kelebeği'ni düşürür . Bunlar bölgede devriye gezen karideslere benzeyen büzülmüş düşmanlardır. Onlarla o kadar çok savaştım ki sonunda etkileyici bir silah koleksiyonu biriktirdim, ancak zavallı bir Aeonian Kelebeği stoğum vardı.

Aeon Askeri

Çiftçilik yerim Grace'in Smoldering Wall Site'ından başlıyor, sonra iki askeri öldürmek için güneye doğru ana yolu takip ediyorum. Daha sonra geri dönüyorum, sıfırlıyorum ve tekrar ediyorum. Silver-Pickled Fowl Foot'u, eşya keşfini artıran bir eşyayı, durmaksızın içerken bile, şanslar hala çok düşüktü.

Ro Gölü'ndeki Basilisk'lerin eşyayı düşürme şansı çok daha yüksektir, böylece onlardan Aeon Kelebeği elde edebilirsiniz. Ancak daha önce de belirtildiği gibi, onlarla Scarlet Rot'un bulaştığı gölün kendisinde savaşmanız gerekecek, bu yüzden çok büyük bir uğraş.

Şimdiye kadar Elden Ring'de Aeonian Butterfly'ı bu şekilde yetiştiriyorum. Belki de FromSoftware, Scarlet Rot'un güçlü bir durum etkisi olması nedeniyle yetiştirmeyi zorlaştırdı.

Şahsen, bu zaman alıcı bir eziyet ve statü etkisini uygulamak için Çürük silahlar kullanmak daha iyi. Ezykes'in Çürüme ejderha büyüsünü satın aldıktan sonra ejderha kalpleri bulmanızı şiddetle tavsiye ederim . Bu büyüyü hem PvE'de hem de PvP'de kullanmaktan büyük keyif aldım.

Eline sağlık! Paylaşım için teşekkürler.

Eline sağlık

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri