U unsaylar 4 Eyl 2011 #6 bnce alıntı çünkü her yerde aynısı war dürüst olalım lütfen ama yinede teşekkürler M mertaxpe 14 Eyl 2011 #7 onlara hiç gerek data dosyadan store items orda ben ilk basta verilen traktör lizard ın parasını yükselttim sattım oldu bitti gitti Önceki 1 2 First Önceki 2 of 2 Sayfaya git Göster Cevap yazmak için giriş yap yada kayıt ol. Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0) Benzer konular Knight Online Kılavuzu (2019 Güncel Bilgiler Eklenmiştir) Bekir.CANPOLAT 23 Haz 2019 Knight Online Genel 2 Cevaplar 8 Görüntüleme 28K 20 Haz 2026 kemalo28 Paylaş: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp E-posta Paylaş Link
M mertaxpe 14 Eyl 2011 #7 onlara hiç gerek data dosyadan store items orda ben ilk basta verilen traktör lizard ın parasını yükselttim sattım oldu bitti gitti Önceki 1 2 First Önceki 2 of 2 Sayfaya git Göster Cevap yazmak için giriş yap yada kayıt ol.
onlara hiç gerek data dosyadan store items orda ben ilk basta verilen traktör lizard ın parasını yükselttim sattım oldu bitti gitti