Fethi Polat 1
Fethi Polat
TuZaKK 1
TuZaKK
xranzei 1
xranzei
Agresifizm 1
Agresifizm
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

1-99 Ücretli files alınır.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MD GAMES
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 799
Merhaba,

1-99 ve 1-105 bir oyun düşünüyorsanız ve bu official'e yakın olduğu gibi, güncel ve eski tüm oyuncularda etki bıraksın istiyorsanız görüşebiliriz. Günümüzde halen açılan, ve yarın açılacak bir çok hard emek sunucu ile çalışıyorum. Bilgi ve uzmanlığım da tamamen hard emek üzerine. Metin2'nin hype dönemlerinde takımda ciddi bir mevkide yer almış, 2020 yılından beri aktif olarak PvP sektörüne hizmet veren biri ile çalışmak isterseniz aşağıya discordumu bırakıyorum.

Discord : bekomango123

Sunduğumuz hizmet tamamen profesyonel düşünenler içindir. Örnek isterseniz Server Management kısmı ile alakalı sağladığımız kolaylıklardan bazıları ;

Yukarıdaki özelliklerin yanında bir çok management alanında kolaylıklar sağlıyoruz Hard Emek sunuculara. Sorunsuz bir files zaten yanında geliyor.

Eğer oyun içi bir nesne market de olsun ister ancak bu eski tarz olsun dilerseniz ;

Aynı zamanda hizmet verdiğimiz sunucular için tasarım da yapıyoruz. Örneğin günümüzde en aktif sunuculardan biri olan S2GMetin2 gibi bir çok oyun bizlerle çalışıyor. Detaylar için Discord üzerinden iletişime geçelim. Ticaretimiz olmasa da tanışmış oluruz. Sunucunuzda yayın yapan arkadaşlar için de tişörtlerinize kadar basıp gönderebiliyoruz.

Son olarak, oyun yönetimi konusunda nasıl düşündüğümüz ve müşterilerimize nasıl bir yönetim imkanı sağladığımızdan biraz bahseden 9 dakikalık video :

Yerim Ankara'da Kızılay'da dükkanım da mevcut. Ankara'da iseniz ayrıca misafir de edebilirim sizi.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri