noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Fethi Polat 1
Fethi Polat
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Altın Konu #Orion2 55-120 Files DEV PAYLAŞIM

5.00 yıldız(lar) 4 Değerlendirme Değerlendirenler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Paylaşım için teşekkürler birkaç sorum var.
Hiera halinden sonra 3-4 kişinin emeği var dedin ama eklenen sistemler kısmındaki her şey zaten hiera halinde vardı?
Boss kestikten sonra çıkan ödül kartları sistemi 3-4 senedir piyasada zaten buglu olduğunu herkes biliyor o yüzden gerçek oyunda +2-3k tekil onlineda deneyen olmadı. Yanlışım varsa düzelt lütfen @i3c paylaştığın halinden farklı bir şey görebiliyor musun?
Rica ederim canım o zaman sana söyle söyliyim gördügün boss kart sistemi warez'deki evet doğru herhan gibi bir hatası yok arada kart seçimin'de takılma yaşanıyordu artık yok
2 : gelirsek ucan binek sistem ben paylaştım zaten
3 : atılan skiller 55 120 işlememe sorunu genel sorundu ki hierra'da bu bizzat yaşiyordu orion sahibi düzeltildi
3 : cube sistemi tamamen başlı başına sorunluydu sorunsuz
4 : Oyundan atma sorunu yaşıyordu sürekli db sys yazıyordu şimdi bak sys varmı diye
5 : parayı alıp sistem bile eklemeden bir köstüm dahi eklemeyen batu mu soruyorsun bunu ? bu sistemler bildigim kadarıyla Can tolip ait ve 300 400 map ekledim ellerimle 200-300 fazla köstüm eklendi.
6 :Bj sistemi
7 : bot sistemi
8 : dönüşüm'de mob sistemi
9 : otomatik dungeon attack
10 : batudaki oto av sistemi sorunluydu oto av
11 : of shop buragın diye övünüyordu cıkan hataları kendi söylesin.

Açıldı kardeşim 10 tane server açıldı 9 tanesi patladı çünkü derece sistemi, biyo dahil bir çok sistemi 50 tane core içeriyor. Filesın sahibi bile açtığı oyunda patladı sen düşün yani. Şuan bu filesla patlamayan tek sunucu var o da north2 2-3 haftada bir düzenli açıyor bugları fixlettirmiş yine de oyun lagdan, client kapanmalarından geçilmiyor. 2-3k üstü onlineda sapıtıyor files server discorduna gidip chati okuyabilirsin 50 defa açmalarına rağmen hala düzeltemediler o sorunu. Konu sahibinin sorunsuz files dediğine inanma sözünün arkasındaysa noter onaylı sözleşmeli şekilde server açarız bütçe benden ama 1 tane core çıkarsa para kendisinden temin edilecek.
benden iyi biliyorsan işi neden hiç düzeltmeden konusuyorsun ? neden sorunsuz şekilde paylaşmadın ? gel discord acıyım ekran hata bul paranı ben öderim :D ben bu filesi elimde fazlalık duruyordu batu paylaşmış bende kendim gördügüm hataları düzelttim ayrıca konu güncel tutucam ben batu değilim kardeşim hata cıktıkca düzeltiriz birliktden güç doğar mmo faydası olucaksa arkasındayım şimdi senden ricam konu kirletme ve files geldigi zaman indir hata bul bana ilet ki düzeltelim beraber geliştirelim oke ?

Rica ederim canım o zaman sana söyle söyliyim gördügün boss kart sistemi warez'deki evet doğru herhan gibi bir hatası yok arada kart seçimin'de takılma yaşanıyordu artık yok
2 : gelirsek ucan binek sistem ben paylaştım zaten
3 : atılan skiller 55 120 işlememe sorunu genel sorundu ki hierra'da bu bizzat yaşiyordu orion sahibi düzeltildi
3 : cube sistemi tamamen başlı başına sorunluydu sorunsuz
4 : Oyundan atma sorunu yaşıyordu sürekli db sys yazıyordu şimdi bak sys varmı diye
5 : parayı alıp sistem bile eklemeden bir köstüm dahi eklemeyen batu mu soruyorsun bunu ? bu sistemler bildigim kadarıyla Can tolip ait ve 300 400 map ekledim ellerimle 200-300 fazla köstüm eklendi.
6 :Bj sistemi
7 : bot sistemi
8 : dönüşüm'de mob sistemi
9 : otomatik dungeon attack
10 : batudaki oto av sistemi sorunluydu oto av
11 : of shop buragın diye övünüyordu cıkan hataları kendi söylesin.
Batuyla aranızdaki meseleyi bilmiyorum batuyu da şahsen tanımıyorum ben sadece 55-120 oyuncusuyum ve filesı 50 defa oynayan biri olarak konuştum üzgünüm. Derece sistemi başlı başına sıkıntıydı düzelttin mi göremedim notlarda kaçırmış olabilirim

Batuyla aranızdaki meseleyi bilmiyorum batuyu da şahsen tanımıyorum ben sadece 55-120 oyuncusuyum ve filesı 50 defa oynayan biri olarak konuştum üzgünüm. Derece sistemi başlı başına sıkıntıydı düzelttin mi göremedim notlarda kaçırmış olabilirim
Dedigim gibi ben files arkasındayım bilgim tecrübem yetmedigi yerde burada topluyuz hep beraber çözeriz güncel dursun kimseye zararı yok.

Filesın sorunu da bu zaten canım kardeşim. Ekran açarak ben de istediğin filesı hatasız olarak gösteririm ama bu files açıldığında beraberinde 50 tane de sorun getiriyor. Ben teklifimi sundum bütçe benden sözleşme imzalarız dediğin sistemlerden 1 tane core çıkarsa bütçeyi senden temin ederim. 55-120nin en sorunlu filesını insanlara hatasız sıkıntısız memurdan çok binilmedi diye sunman hata bence. He açarsın +3k tekil online görürsün 1 tane hata geri dönüşü almazsın baştacısın ister paylaş ister ücretli sat ama gerçek oyuncuya sunmadan hatalar çözüldü demen saçma çünkü o hataları ortaya çıkaran oyuncular zaten. 20 onlineda core vermeyen sistem 2k onlineda serverı düşürüyor bu filesın sorunu da o.
Tamam hacım sen haklısın (:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri