r leri m yapınMerhaba. Server fileslardan çölün regen dosyasını buldum fakat içerisinde vnumlar çöl moblarıyla hiçbir alakası yok. Acaba bir yerde yanlış mı yapıyorum bana akıl verebilir misiniz ?
Cevabınız için teşekkür ederim fakat sorunum tam olarak orası değil. En sonda bulunan 404, 403 gibi mob ve mob grup vnumları çöl moblarına ait değil. Elinizde çöl regen.txt dosyası varsa benimle paylaşır mısınız ?r leri m yapın
[CODE title="çözüm"]m 931 558 10 10 0 0 100s 100 1 404[/CODE]
Bunlar grup numarası tabiki de mob kodu değil group.txt dosyalarında aratırsanız bu sayıları onlara ait olduğunu görürsünüz. Special item group ile aynı konumda bu txtCevabınız için teşekkür ederim fakat sorunum tam olarak orası değil. En sonda bulunan 404, 403 gibi mob ve mob grup vnumları çöl moblarına ait değil. Elinizde çöl regen.txt dosyası varsa benimle paylaşır mısınız ?
group_group.txt ve group.txt içerisini elbette inceledim. Bu vnumlara karşılık gelen moblar 2. köy mobları oluyor yine çöl moblarına denk gelmiyor.Bunlar grup numarası tabiki de mob kodu değil group.txt dosyalarında aratırsanız bu sayıları onlara ait olduğunu görürsünüz. Special item group ile aynı konumda bu txt