Bvural41 1
Bvural41
romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
InfernoShade 1
InfernoShade
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

GM Olmak İstiyorum TAKIM ARKADAŞI ARAYAN KİŞİLER

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan KralCreeper1907
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 247

KralCreeper1907

Level 1
Üye
Konular
1
Online süresi
12h 6m
Reaksiyon Skoru
1
Altın Konu
0
TM Yaşı
9 Yıl 11 Ay 25 Gün
Başarım Puanı
53
MmoLira
78
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba Arkadaşlar;

Düzenli olarak girebileceğim,serverde aktif olarak oynayabileceğim ve saygılı kişiler ile muhattap olabileceğim bir server arıyorum.Oyun içinde belirli zamanlarda bana verilen görevleri getireceğim.Reklamdır,tanıtımdır,daha çok onlineye ulaşabilmek için elimden gelenide yaparım.Özellikle bu tarz baktığımda herkesin dağınık olarak serverlerde olduğunu görüyorum ama güzel bir reklam ve tanıtım ile güzel bir oyuncu kitlesinede ulaşmayı hedefleyebiliriz.Bir süredir oynamadığım ara verdiğim ama tekrardan güzel şeyler yapabileceğime inaniyorum ilgilenen arkadaşlar benimle iletişime geçsin.
Serverinde eksik olan şeyleri birlikte tamamlayabiliriz.

Merhaba Arkadaşlar;

Düzenli olarak girebileceğim,serverde aktif olarak oynayabileceğim ve saygılı kişiler ile muhattap olabileceğim bir server arıyorum.Oyun içinde belirli zamanlarda bana verilen görevleri getireceğim.Reklamdır,tanıtımdır,daha çok onlineye ulaşabilmek için elimden gelenide yaparım.Özellikle bu tarz baktığımda herkesin dağınık olarak serverlerde olduğunu görüyorum ama güzel bir reklam ve tanıtım ile güzel bir oyuncu kitlesinede ulaşmayı hedefleyebiliriz.Bir süredir oynamadığım ara verdiğim ama tekrardan güzel şeyler yapabileceğime inaniyorum ilgilenen arkadaşlar benimle iletişime geçsin.
Serverinde eksik olan şeyleri birlikte tamamlayabiliriz.

Bana ulaş reis

skype ekleyin live:sevkifurkan06

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri