- Konular
- 1
- Online süresi
- 12h 6m
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 11 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 53
- MmoLira
- 78
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhaba Arkadaşlar;
Düzenli olarak girebileceğim,serverde aktif olarak oynayabileceğim ve saygılı kişiler ile muhattap olabileceğim bir server arıyorum.Oyun içinde belirli zamanlarda bana verilen görevleri getireceğim.Reklamdır,tanıtımdır,daha çok onlineye ulaşabilmek için elimden gelenide yaparım.Özellikle bu tarz baktığımda herkesin dağınık olarak serverlerde olduğunu görüyorum ama güzel bir reklam ve tanıtım ile güzel bir oyuncu kitlesinede ulaşmayı hedefleyebiliriz.Bir süredir oynamadığım ara verdiğim ama tekrardan güzel şeyler yapabileceğime inaniyorum ilgilenen arkadaşlar benimle iletişime geçsin.
Serverinde eksik olan şeyleri birlikte tamamlayabiliriz.
Düzenli olarak girebileceğim,serverde aktif olarak oynayabileceğim ve saygılı kişiler ile muhattap olabileceğim bir server arıyorum.Oyun içinde belirli zamanlarda bana verilen görevleri getireceğim.Reklamdır,tanıtımdır,daha çok onlineye ulaşabilmek için elimden gelenide yaparım.Özellikle bu tarz baktığımda herkesin dağınık olarak serverlerde olduğunu görüyorum ama güzel bir reklam ve tanıtım ile güzel bir oyuncu kitlesinede ulaşmayı hedefleyebiliriz.Bir süredir oynamadığım ara verdiğim ama tekrardan güzel şeyler yapabileceğime inaniyorum ilgilenen arkadaşlar benimle iletişime geçsin.
- Konular
- 368
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 1mo 25d
- Reaksiyon Skoru
- 358
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 212
- MmoLira
- 5,199
- DevLira
- 18
Merhaba Arkadaşlar;
VS'lik Sunucu İçin Discord Moderatörü Aranıyor!
Oyunumuz 98-99 VS'lik sunucu. Çok büyük bir trafik olmamaktadır. O yüzden yorulacağınız bir durum yok. Hesabınızı full kostüm (sadece görüntü özellik vermiyorlar) dizebileceğiniz kadar haftalık EP desteği. Detaylı görüşmek için discord sunucumuzdan ticket açabilirsiniz. You must be registered...