IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
PrimeAC 1
PrimeAC
DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
romegames 1
romegames
InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

SUR2 Files Satışı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

hahahaha :) o sorunu yine kendim cözdüm dostum :) bende sana göstereyim mi ?

Aç bak oyununu isminide at eleman razuningin discordunda 3 gün yardım dileniyor 4.gün biraz daha yardım edin diye ağlıyor sonrada trip atıp çıkıyor ahahaha
yardım dilenmek mi oldu günümüzde ? senin o attıgın resim gibi herkes yapıyor aslan parcası hani senin dilencilik dedigin olayı ;D eminim sende yapışsındır.

Files tamamen size mi ait satıyorsunuz. Satın alıp üzerine sistem ekleyip mi satıyorsunuz?
kendim alt yapıdan yapıp satıyorum öyle razuning miş marty samaymış kullanmıyorum saatlerde herşeyiyle oturup ugraştıgım filesim

constinfoya buraya ekledim doğru mu diyorsun bir şey bilmediğinin kanıtını istedin bende attım?

constinfoya buraya ekledim doğru mu diyorsun bir şey bilmediğinin kanıtını istedin bende attım?
ben ekledigim kod'un dogru oldugunu biliyorum sadece tam emin olmak icin sormuşum gel istersen tekrardan bir files yapalım yarışalım bakalım kimdaha bilgili ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri