C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplanmadı Metin2 Panel Kayıt Hatası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan crzam123
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 536

crzam123

Level 5
TM Üye
Konular
101
Online süresi
7d 4h
Reaksiyon Skoru
28
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 3 Ay 8 Gün
Başarım Puanı
151
MmoLira
1,052
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba
Metin2panel tüm ayarlar sorunsuz yapıldığı halde kayıt işlemi olmuyor , kayıt başarılı uyarısı geliyor ama db de accounta herhangi bir veri yazmıyor ve kayıt olmuyor
TMCP panel de dahil olmak üzere hemen hemen her panelde bu şekilde bir kayıt problemi yaşıyorum

Yardım için şimdiden teşekkürler

Merhaba
Metin2panel tüm ayarlar sorunsuz yapıldığı halde kayıt işlemi olmuyor , kayıt başarılı uyarısı geliyor ama db de accounta herhangi bir veri yazmıyor ve kayıt olmuyor
TMCP panel de dahil olmak üzere hemen hemen her panelde bu şekilde bir kayıt problemi yaşıyorum

Yardım için şimdiden teşekkürler

Veri tabanı baglı olmadıgından dolayı hata alıyorsunuz aşagıdaki şekilde ayarlama yapın sorun çözülecektir.
1723138045505.png

1723138149002.png

Son düzenleme:
cevap için teşekkürler fakat veritabanına bağlı sistem, indexte oyundaki kullanıcılar , aktif oyuncular , oyuncu sıralamaları sorunsuz gözüküyor
Admin panelde sol üste yer alan çöp kutusuna tıklarmısınız veri tabani dogru bir şekilde baglı ise siteniz üzerinden kayıt başarılı bilgisi verip oyun databasenize yansımama ihtimali yok hizmet sayglayıcınız ile görüşün başka bir problem vardır.

kayıt olmuyor ise account tablonuz da sıkıntı vardır. Daha önce öyle bir hata ile karşılaştım

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri