ShadowFon 1
ShadowFon
D 1
delimuratt
PrimeAC 1
PrimeAC
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Babam Uyumak Bilmiyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mum
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 75

mum

Level 27
Fahri Üye
TM Üye
Konular
7,500
Çözüm
1
Online süresi
13d 20h
Reaksiyon Skoru
3,056
Altın Konu
0
Başarım Puanı
549
MmoLira
31,714
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

0001694127001-1.jpg

“Uyumak istemiyorum!”, “Bu gece uyumasam!?”, “Hayır, hayır, hayır uyumayacağım!” Benim babam koskocaman, hem de çok güçlü bir adam. Ama küçücük bir kusuru var. Geceleri uyumak bilmiyor. Evet, yanlış okumadınız, bir türlü uyumak bilmiyor. Yatma vakti gelince, bizim evde her akşam aynı tiyatro sahneleniyor: önce çılgın bir kovalamaca başlıyor, babam tavuk gibi kaçıyor! Sonrasında, onu sakinleştirmek için hikâye anlatıp uyumasına yardımcı olmak da haliyle bana kalıyor! Ah babam, canım babam, bugünlük bu kadar hikâye yeter. Haydi, şimdi doğru yatağına! Coralie Saudo'nun özgün metni ve Kris Di Giacomo'nun stilize çizimleriyle dikkat çeken Babam Uyumak Bilmiyor, baba ve çocuk rollerini tersyüz eden eğlenceli bir resimli kitap. Yarattığı şaşırtıcı karakter tiplemeleriyle yatağa gitmek bilmeyen inatçı miniklere uyku alışkanlığı kazandırmayı amaçlayan bu komik hikâye, küçük çocukların üstesinden gelmeye zorlandıkları gece, karanlık gibi kavramları mizahi bir incelikle irdeleyerek, çocuklara cesaret aşılıyor. Karanlıktan korkan okurların yolunu aydınlatmaya hazırlanan Babam Uyumak Bilmiyor, yatağın yolunu unutan miniklerin yanağına tatlı bir iyi geceler öpücüğü kondurmaya geliyor..
(Tanıtım Bülteninden)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri