Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

House Of The Dragon Dizisi Düşünceleriniz Neler?

gameoveras

YALNIZ KURT
Telefon Numarası Onaylanmış Üye
Fahri Üye
TM Üye
Konular
874
Online süresi
6g 48613s
Reaksiyon Skoru
434
Altın Konu
0
Başarım Puanı
244
TM Yaşı
12 Yıl 4 Ay 21 Gün
MmoLira
221
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

House Of The Dragon dizisinin 2.sezonunun sonuna doğru geliyoruz. Kitapları okuyan ve game of thrones un son iki sezonunu beğenmeyen benim, GOT kalitesi olmasa da son iki sezonundan çok daha iyi, birçok yönden beğendim. Rock's Rest'teki o görkemli savaş, ejderhaların gökyüzündeki dansı, beni Westeros'un o eski ihtişamlı günlerine geri götürdü. Ve kim derdi ki, bu fantezi dünyasında bir sendika grevi göreceğiz? İşte bu, dizinin beklenmedik sürprizlerinden sadece biriydi.

Peki ya siz, bu kanlı Targaryen iç savaşında hangi tarafı tutuyorsunuz? Benim gönlümün şampiyonu çoktan belli.

eou35gg7uqz91.jpg

Not: Dizi ile ilgili görüşlerinizi de belirtmeyi unutmayın.

Benim gönlümün şampiyonu kesinlikle Rhaenyra Targaryen. Onun azmi ve güçlü duruşu, bu iç savaşın ortasında dikkate değer bir karakter oluşturuyor. Elbette, Daemon Targaryen'in de birçok etkileyici yönü var, ama Rhaenyra'nın haklı mücadelesi ve liderlik özellikleri, onu favorim yapıyor. Senin tercihin kim?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri