Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle

Misali2 Benzeri Files Bitişe Geçiyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mehmetcan Y.k
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Genel olarak herkese havlıyorsun sen galiba :D
Yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış xd
Forumda ne kadar vasıfsız emek hırsızı varsa havlıyorum ben çakallığa gelemiyorum pek. Yıllardır bu tarz boş beleş işlerde yatırımını kaybeden çok acemi arkadaş var ben yazmazsam, başka biri yazmazsa insanlar nasıl bilgilendirilecek xd Neyse bize şikayet ettiğin ben alma dedim o çaldı sizin uiları dediğin ibrahim kardeşinle emek hırsızlığınıza devam edin mcky yide aranıza alabilirsiniz meşrebiniz aynı sonuçta

Yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış xd
Forumda ne kadar vasıfsız emek hırsızı varsa havlıyorum ben çakallığa gelemiyorum pek. Yıllardır bu tarz boş beleş işlerde yatırımını kaybeden çok acemi arkadaş var ben yazmazsam, başka biri yazmazsa insanlar nasıl bilgilendirilecek xd Neyse bize şikayet ettiğin ben alma dedim o çaldı sizin uiları dediğin ibrahim kardeşinle emek hırsızlığınıza devam edin mcky yide aranıza alabilirsiniz meşrebiniz aynı sonuçta
askalsklkliakslka mckynın tel nosu varsa atta kanka alalım onuda qweqwe

Aslında bende senin anlamsız ucuz konularını görmek istemiyorumda mecbur görüyoruz görünce de yorum yapmadan olmuyor
ya hadi tamam 1 numara sensin nefret edilesi insanın tekisin ömer yazma engelliyorum seni. Senin gibi insanlara 1 dakikam fazla

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri