- Konular
- 64
- Çözüm
- 17
- Online süresi
- 1mo 26d
- Reaksiyon Skoru
- 99
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 5 Yıl 9 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 96
- MmoLira
- 7,143
- DevLira
- 6
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Kulağa biraz garip gelebilir. Oynadığım serverda efsun nesnesi yok fakat kadim efsunla 75 silahlarının efsunları değişebiliyor. Bunun için Kadim efsun nesnesi ile çalışan bir efsun botu yapabilecek birisi ya da hali hazırda varsa yardımcı olacak lütfen iletişime geçebilir mi ?
- Konular
- 20
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 3mo 11d
- Reaksiyon Skoru
- 237
- Altın Konu
- 6
- Başarım Puanı
- 98
- MmoLira
- 4,674
- DevLira
- 0
Merhaba, bir tane python efsun botu bulup efsun nesnesi vnum'ını kadimle değiştirebilirsin.
- Konular
- 64
- Çözüm
- 17
- Online süresi
- 1mo 26d
- Reaksiyon Skoru
- 99
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 5 Yıl 9 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 96
- MmoLira
- 7,143
- DevLira
- 6
Deneme yapacağım teşekkür ederim.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Deneme yaptım kadim efsun kodunu değiştirdiğimde otomatik olarak kadim efsunu atmıyor fakat bot silaha o efsun geldiğinde üstte başarıyla tamamlandı olarak yazı çıkarıyor
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Deneme yaptım kadim efsun kodunu değiştirdiğimde otomatik olarak kadim efsunu atmıyor fakat bot silaha o efsun geldiğinde üstte başarıyla tamamlandı olarak yazı çıkarıyor
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)