Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Metin2 Hile İstek Base Adres ve Offset Bulma

Grinqo

Gringo
TM Üye
Konular
120
Çözüm
1
Online süresi
14d 7h
Reaksiyon Skoru
42
Altın Konu
6
TM Yaşı
13 Yıl 12 Ay 3 Gün
Başarım Puanı
166
MmoLira
3,491
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba,

Şu an bir server üzerinde baz adresleri ve offsetleri bulmaya çalışıyorum. Korumasız serverlarda bu işlemi sorunsuz hallediyorum ama şu an takıldığım serverda işler biraz karışık. Şimdilik sadece playerX, BinekX gibi bazı değerleri bulabildim. Ama GetTargetVID ile ilgili bir türlü emin olamıyorum; bana çok yüksek değerler veriyor. Mesela, yetenek öğretmenlerine sağ tık yaptığımda değerler sırasıyla +1 şeklinde artıyor. Bu değeri kullanarak saldırı değerini bulmaya çalışsam da doğru pointerları bulamıyorum. GetTargetVIDden aldığım değeri oraya koyduğumda işler yürümüyor. Bir de Reference Strings üzerinden pointer ararken şöyle bir hata ile karşılaşıyorum: "CInstanceBase:: PushTCPState You can't send move packets to yourself!"

Son düzenleme:
Player base ve mob base adreslerini bulmakla ilgili zamanında birisi video çekmiş ve şu anda o video kaldırılmış. Yüzlerce insan bunu arıyor diyebilirim. Öğretmeniz mümkün mü ?

Player base ve mob base adreslerini bulmakla ilgili zamanında birisi video çekmiş ve şu anda o video kaldırılmış. Yüzlerce insan bunu arıyor diyebilirim. Öğretmeniz mümkün mü ?
Korumasiz serverlarda aslinda pek zor degil ama suan denedigim server da yaptigim islemler olmuyor

Korumasiz serverlarda aslinda pek zor degil ama suan denedigim server da yaptigim islemler olmuyor
korumasız serverlerde bahsettiğim ikisi nasıl bulunuyor anlatım yapabilir misin hocam

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri