kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
C 1
chengdu
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Metin2 ServerFiles map sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Muhammed Yusuf Sertel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 302
Konular
10
Online süresi
2d 10h
Reaksiyon Skoru
8
Altın Konu
0
TM Yaşı
1 Yıl 10 Ay 20 Gün
Başarım Puanı
33
MmoLira
1,027
DevLira
3
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Selam arkadaşlar Mphlvn isimli bi files kurdum örümcek zindanı yok oyunda gidilemiyor ışınlanma yüzüğü ile veya normal yolla gidilemiyor. çözüm için ne yapılabilir

filezillada /usr/game/share/locale/turkey/map kısmında örümcek zinanı mapları mevcut sorunsuz görünüyor ama oyun içinde gidilemiyor.

/usr/game/share/locale/turkey içerisinde İndex dosyasını aç haritanın kodunu bul
Örneğin;
104 metin2_map_spiderdungeon
71 metin2_map_spiderdungeon_02
217 metin2_map_spiderdungeon_03

ardından ch dosyasını bul içerisinde ki config aç ve MAP_ALLOW: alanına harita numarasını ekleyip oyunu yeniden başlat eğer yapamazsan dc adresim:breaver_ akşam bakarım yardımcı olurum

/usr/game/share/locale/turkey içerisinde İndex dosyasını aç haritanın kodunu bul
Örneğin;
104 metin2_map_spiderdungeon
71 metin2_map_spiderdungeon_02
217 metin2_map_spiderdungeon_03

ardından ch dosyasını bul içerisinde ki config aç ve MAP_ALLOW: alanına harita numarasını ekleyip oyunu yeniden başlat eğer yapamazsan dc adresim:breaver_ akşam bakarım yardımcı olurum
Teşekkürler deneyeceğim akşam dc ni ekliyorum olmazsa yazarim 👍

Benim game içinde çölün dosyaları yok yollayabilecek var mı ya da yardım edecek birisi 😕

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri