- Konular
- 49
- Online süresi
- 6g 54289s
- Reaksiyon Skoru
- 187
- Altın Konu
- 2
- Başarım Puanı
- 138
- TM Yaşı
- 14 Yıl 4 Ay 3 Gün
- MmoLira
- 141
- DevLira
- 6
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Keşke düşünüp ne yapabılırım acaba diyip birşeyler üretmek istesende yapay zekadan yazım desteği alsan kanka teşekkürler yorumun için sorsan anlatırdım nasıl kolay şekilde uzun bir forum blogu hazırlayabıleceğini yapay zekayı şu devırde kullanmayan mı var ? Neden 1 saat destan yazacagıma konuyu ana başlıkları ve anahtar kelımelerını söyleyip 1 dakıkada yazdırmayayım ? Ayrıca 1 tane konum yok bir iki konu paylasıp yapay zekaya yazdırıp bu cumleyi kursam dediğin doğru. Ben 1 fotoğraf dahi işimi görse yada bilgilendirse o adamın orda sonuç olarak kopyalayıp yapıstırması bile 1 dakika sürse paylaşması 1 dakika sürse 2 dakika emeği geçmiş oluyor değilmi onun yerıne gidip keyifde yapabilir ama onu paylaşmayı seçmiş bilgilendirme amaclı ne kadar yapay zekayada yazdırsa emeğin küçüğü büyüğü olmaz uzman modsun bence sen emeğin büyüğünü küçüğünü ayırıyorsun diye ayırmayan arkadaşları hor görme derim teşekkürler yorumun için tekrardanKonu içeriği yapay zeka ile oluşturulmuş. Kişinin kendi sunum hazırlama ve paylaşımı değil ki? Neyin farkına nasıl varalım da ilgi görsün de teşekkür edelim?
Son düzenleme:
- Konular
- 2
- Online süresi
- 1g 22407s
- Reaksiyon Skoru
- 18
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 37
- TM Yaşı
- 3 Yıl 6 Ay 22 Gün
- MmoLira
- 235
- DevLira
- 0
Neden senin için teşekkür etmek yararlandığın herhangi bir şeye bu kadar zormu gerçekten. Kopyalayıp yapıştırsa dahi bu bir emektir herseyden önce bu adam buraya bunu yazmak veya yapay zekaya yazdırmak zorunda değil senin yetkilisi olduğun bir forumda insanların yapay zekaylada yazdirip sunsa yaptıkları paylasimlardan haz alman gerek. İnsanlar demekki bu forumda bir yer edinmek istiyorki bunu yapıyor düşünüyor bence çok ters bi anlayışın var kusura bakma ama paylaşımlarının çoğu benim işimi gördü bu konuyla pek alakam yok ama gördüğümde bi cevap yazasım geldi yanlis anlasilmak istemem ama dakikada olsa emek emektir küçüğü büyüğü yoktur benim icindeKonu içeriği yapay zeka ile oluşturulmuş. Kişinin kendi sunum hazırlama ve paylaşımı değil ki? Neyin farkına nasıl varalım da ilgi görsün de teşekkür edelim?
- Konular
- 132
- Online süresi
- 3ay 5g
- Reaksiyon Skoru
- 936
- Altın Konu
- 39
- Başarım Puanı
- 184
- TM Yaşı
- 4 Yıl 5 Ay 26 Gün
- MmoLira
- 4,736
- DevLira
- 6
Keşke düşünüp ne yapabılırım acaba diyip birşeyler üretmek istesende yapay zekadan yazım desteği alsan kanka teşekkürler yorumun için sorsan anlatırdım nasıl kolay şekilde uzun bir forum blogu hazırlayabıleceğini yapay zekayı şu devırde kullanmayan mı var ? Neden 1 saat destan yazacagıma konuyu ana başlıkları ve anahtar kelımelerını söyleyip 1 dakıkada yazdırmayayım ? Ayrıca 1 tane konum yok bir iki konu paylasıp yapay zekaya yazdırıp bu cumleyi kursam dediğin doğru. Ben 1 fotoğraf dahi işimi görse yada bilgilendirse o adamın orda sonuç olarak kopyalayıp yapıstırması bile 1 dakika sürse paylaşması 1 dakika sürse 2 dakika emeği geçmiş oluyor değilmi onun yerıne gidip keyifde yapabilir ama onu paylaşmayı seçmiş bilgilendirme amaclı ne kadar yapay zekayada yazdırsa emeğin küçüğü büyüğü olmaz uzman modsun bence sen emeğin büyüğünü küçüğünü ayırıyorsun diye ayırmayan arkadaşları hor görme derim teşekkürler yorumun için tekrardan![]()
Mesela : https://forum.turkmmo.com/konu/3879256-oyun-yapiminin-asamalari-nedir/
Neden senin için teşekkür etmek yararlandığın herhangi bir şeye bu kadar zormu gerçekten. Kopyalayıp yapıştırsa dahi bu bir emektir herseyden önce bu adam buraya bunu yazmak veya yapay zekaya yazdırmak zorunda değil senin yetkilisi olduğun bir forumda insanların yapay zekaylada yazdirip sunsa yaptıkları paylasimlardan haz alman gerek. İnsanlar demekki bu forumda bir yer edinmek istiyorki bunu yapıyor düşünüyor bence çok ters bi anlayışın var kusura bakma ama paylaşımlarının çoğu benim işimi gördü bu konuyla pek alakam yok ama gördüğümde bi cevap yazasım geldi yanlis anlasilmak istemem ama dakikada olsa emek emektir küçüğü büyüğü yoktur benim icinde
Ortada yararlanacak bir içerik var mı? Başlangıçtan zirveye kadar nasıl olur biliyor musun? "Proje Planlama: Her büyük proje gibi, MMORPG geliştirme de sağlam bir plana ihtiyaç duyar. Proje yönetim araçlarını ve metodolojilerini öğrenin. " buranın sonunda proje yönetim araçlarını da tanıtır, metodolojileri e anlatır ve örnek planlar sunarak seni bilgilendirir. Bilgilendirici içerikler, nasıl olacağını anlatarak yön göstermesi ile bilinir. Sen ben pvp server açacam diyorsun ben sana cevap olarak önce git vds al diyorum. Ama bilgin sıfır, direkt bunu söylemem seni ne kadar doğru yönlendirir?
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)