- Konular
- 1,450
- Çözüm
- 7
- Online süresi
- 3mo 25d
- Reaksiyon Skoru
- 2,564
- Altın Konu
- 1,027
- Başarım Puanı
- 274
- MmoLira
- 36,853
- DevLira
- 110
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Dragonflight'ta Pilot Pet Nasıl Alınır?
Dragonflight, World of Warcraft'a bir yığın yeni Battle Pet ekledi. İster sıradan bir koleksiyoncu olun, ister bir savaş hayranı olun, ya da sadece Dragon Adaları'na gidip mümkün olduğunca çok şey keşfetmekle ilgileniyor olun, mutlaka elinize almak isteyeceğiniz bir Savaş Hayvanı olacaktır.Dragon Adaları'nda bulabileceğiniz en popüler Savaş Hayvanlarından biri Pilot'tur.Pilot, (şaşırtıcı olmayan bir şekilde) Sucul aileye giren sevimli ve tüylü bir ördek evcil hayvanıdır. Rekabetçi bir takım için almak iyi bir evcil hayvandır, özellikle de bir evcil hayvan ailesi başarısını tamamlamayı hedefliyorsanız.Pilot'un nasıl yakalanacağı hemen belli değil, bu yüzden bu kısa kılavuzu bir araya getirdim. Dragonflight'ta Pilot evcil hayvanını nasıl alacağınız aşağıda açıklanmıştır.
Dragonflight'ta Pilot Nasıl Alınır?
World of Warcraft'ta Pilot almak için ihtiyaç duyduğunuz görev dizisi Ohn'ahran Ovalarında geçiyor. Bu bölge 62 ila 65. seviyeler için uygundur, bu nedenle en az 62. seviyede olduğunuzdan emin olmanız iyi olur, böylece herhangi bir vahşi çeteyle başa çıkabilirsiniz.Doğru bölgeye geldiğinizde Shady Sanctuary'e gidin. Burası haritanın batı tarafında, tam kenardadır.Burada, gezgin bir Kadim olan Gracus adında bir NPC bulabileceksiniz. Düzenli olarak Shady Sanctuary'de devriye geziyor ve fark edilmesi kolaydır.
Onunla konuşun ve onun için baktığı ördekleri beslemek için böcek parçaları toplamayı ve nehir kenarında beslemek için ördeklerden bazılarını kovalamayı içeren birkaç görevi yapabileceksiniz.
İlk görev Bazıları Bana Böcek Avcısı Der, ikincisi ise Diğerleri Bana Ördek Çoban der. İlginç bir şekilde, ikinci görev sırasında Gracus'un değer verdiği diğer ördeklerin yanı sıra Pilot'u da göreceksiniz.
Bu görevleri Gracus'tan alabilmeniz için tamamlamanız gereken özel bir gereklilik veya ön görev yoktur. Başka bir yerde görev yaptıktan sonra bölgeye uçtum ve ilk görevi hemen alabildim.
Ardından Gracus'a geri dönün ve 'Ama… Ben Ördeklerin Kahramanıyım' görevini alın. Bu, yakındaki nehre gitmenizi ve ördeklerden birini yutan Queasy Hornswog ile savaşmanızı gerektirir. Hornswog'u yenmek onu kusacak ve ördeği serbest bırakacaktır.
Eğer bir kumaş sınıfı olarak oynuyorsanız, özellikle de çok hazırlıklı değilseniz Hornswog biraz sert vurabilir. Ancak bunu tek başına yapmak çok mümkün. Ben her zaman Warlock veya Mage olarak oynayan biriyim ve mafyayı oldukça hızlı bir şekilde alt etmeyi başardım.
Bundan sonra, görevi teslim edin ve Battle Pet ekibinize ekleyebileceğiniz 1. seviye nadir kalitede bir Pilot alacaksınız.
Pilot, Aquatic tipi ve çoğunlukla Aquatic veya Dragonkin tipi hareketleri olan iyi bir evcil hayvandır. Aquatic ailesi kavgacı başarımı elde etmeye çalışıyorsanız, Pilot'un seviyesini hızlı bir şekilde yükseltmeniz ve onu ekibinize eklemeniz faydalı olacaktır.