- Konular
- 15
- Online süresi
- 9d 13h
- Reaksiyon Skoru
- 48
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 4 Yıl 8 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 73
- MmoLira
- 1,270
- DevLira
- 24
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Ne kattınız acaba ? 5 ay çalıştık diyorsunuz daha pack kilitlemeyi değişmeden ilerleme kat etmeye devam edip oyuna start veriyorsunuz,Kendi kullandıgım bir dosya ve üstüne çok şey kattık yaklaşık 5 aydır üzerinde geliştiriyoruz hermes2 projemde 3 hafta önce 3.400 tekil oyuncu ile açıp sorun yaşadım core yedim ve oyunu sıfırlamak zorunda kaldım ömer denilen arkadaş dosyaları birbirine katmış onları düzeltmekle uğraşıyoruzx kendi dosyam fakat haklı bir yorum bu yüzden tebrik ederim güzel yorumunuz için <3
En basitinden foxfs kurmak dahi mi aklınıza gelmedi açık kaynak olarak bir sürü konusu mevcut yada standart eix epk dönüp lzo mu değiştiremediniz başaracak 3 satırlık'da olsa kod bilginiz yok daha önce açtığınız oyunlardan gelen paranın xxx kısmı ile cüzi miktar ayırıp marty'den yeni pack maker dio uyarlamasını neden almadınız yada almaya paranız mı yetmediisterseniz kullanmadığım dio var iletebilirim. ömer denilen herifin yaptığı files üzerinden oyun açmaya devam edip birde kötülüyorsunuz ayıptır.. Sorun çözüyoruz dediğiniz sorunlar hep sizin bilinçsiz eklediğiniz sistem eklemeleri veya geliştirmeleri örneğin 10dk zaman aralığı koyayım sonra boss için spawn komutu sürekli tekrarlansın gibi bir mantıkla oto boss hazırlayıp körü körüne giden sarhoş sürücüden bir farkınız yok bu şekilde gidilen bir yolda tutunamaz kaza yapmadan kurtulamazsın ondan sonra vay efendim oyun patladı diye gezersin bu kafa ile bir çok defa'da ağlarsınız bilginiz olmadan bu tür gariban geliştirmeler yapıp bir de ömere laf atmaya kalkmayın. gayet de güzel işler çıkarmış Alman özentisi bilgisiz cahil devinize selamlar forum kuralları gereği gömmek istemiyorum
3-5 kuruşa iş çözmeye devam ederseniz sürekli sıkıntı yaşarsınız. Düzgün geliştiriciler ile çalışmaya başlamanızı öneririm.
bu files ile ilgili şunu söyliyim sunucu kapanırsa veya core yerse oyunu sıfırlamak zorunda kalıyorsunuz herşey birbirine giriyor game db iletişimini düşürmek için o kadar değiştirilmiş ki hiç güvenlik kalmamış farklı şekilde düzeltmeleri gerekiyordu içinden geçmişler dosyaların bu kaynak kodlarının ilk paylaşımında bunları gördüm. Kullanacaksanız asla core yememeniz gerek iyi bir yatırım yapacaksanız. Yoksa yatırımı çöpe çevirir. Soğuk su içersiniz.
- Konular
- 58
- Çözüm
- 5
- Online süresi
- 5mo 4d
- Reaksiyon Skoru
- 536
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 4 Yıl 5 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 181
- MmoLira
- 4,114
- DevLira
- 15
paylaşım için teşekkürler
- Konular
- 15
- Online süresi
- 9d 13h
- Reaksiyon Skoru
- 48
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 4 Yıl 8 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 73
- MmoLira
- 1,270
- DevLira
- 24
- Konular
- 58
- Çözüm
- 5
- Online süresi
- 5mo 4d
- Reaksiyon Skoru
- 536
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 4 Yıl 5 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 181
- MmoLira
- 4,114
- DevLira
- 15
defineleri konuya ekleme şansınız varmı client game
- Konular
- 91
- Online süresi
- 5mo 5d
- Reaksiyon Skoru
- 125
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 4 Yıl 8 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 103
- MmoLira
- 10,445
- DevLira
- 9
bu filesle oyun acanlar neden 1.2 gune kapatıyor sorunlumu acabaEkli dosyayı görüntüle 118651
Ekli dosyayı görüntüle 118652
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
DC:destan0296
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)