- Konular
- 76
- Çözüm
- 9
- Online süresi
- 25d 22h
- Reaksiyon Skoru
- 50
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 9 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 129
- MmoLira
- 2,178
- DevLira
- 3
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
acaba nerede yanlıl yapıyorum profili düzelttim dosya yoluna göre ama yinede kapatmıyor
- Konular
- 11
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 9d 21h
- Reaksiyon Skoru
- 535
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 8 Yıl 10 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 191
- MmoLira
- 3,985
- DevLira
- 0
ahahahahademek mehmetcanın 50 defa ss paylaşıp sahipleneceği yeni altyapı bu
- Konular
- 44
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 1mo 25d
- Reaksiyon Skoru
- 58
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 3 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 126
- MmoLira
- 7,991
- DevLira
- 0
Aynı sorun bendede vardı vc+++ tüm sürümlerini yüklendikten sonra düzeldiacaba nerede yanlıl yapıyorum profili düzelttim dosya yoluna göre ama yinede kapatmıyor
Ekli dosyayı görüntüle 118737
- Konular
- 229
- Online süresi
- 10mo 20d
- Reaksiyon Skoru
- 1,304
- Altın Konu
- 2
- Başarım Puanı
- 289
- MmoLira
- 3,927
- DevLira
- 63
Bu kadar ergen olma hüseyinin diğer paylaştığı yapı n2play yapısı istediğim gibi kullanabilirim bu seni ve bu ergence yorumunu beğenenleri zerre ilgilendirmez bu kadar bilgilisiniz kendiniz yapın bişeyleri o filese sistem eklemeyi geçtim sen ve senin gibi bi kaç tane ergen FreeBSD geçirip paylaşacağız diyordu benim yarım saatte yaptığım işi kaç aydır yapamadınız üstüne geçin eklediğim sistemleri ekleyin o zaman belki kaale alırım sizi bu halinizle aciz kalıyorsunuzdemek mehmetcanın 50 defa ss paylaşıp sahipleneceği yeni altyapı bu
Şuan kullandığım bir diğer yapı Martynin 5.8 en son çıkan hali
Hayatında belkide göremeyeceğin bir halde o alt yapı seviyemiz bir değil xd
- Konular
- 9
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 18d 13h
- Reaksiyon Skoru
- 159
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 3 Yıl 1 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 72
- MmoLira
- 7,498
- DevLira
- 0
İlk dediğini anlamadım açıkçası freebsd geçirip paylaşmak falan muhtemelen hayal dünyasında yaşıyorsun çünkü ne böyle bir şey dedim ne de bu konunun geçtiği bir tartışmanın içinde yer aldım. Bahsettiğin tartışmanın olduğu konu/yorumlara dönüp ben içinde var mıyım yok muyum diye tekrar kontrol etmeni ardından da iyi bir psikolog bulmanı tavsiye ediyorum.Bu kadar ergen olma hüseyinin diğer paylaştığı yapı n2play yapısı istediğim gibi kullanabilirim bu seni ve bu ergence yorumunu beğenenleri zerre ilgilendirmez bu kadar bilgilisiniz kendiniz yapın bişeyleri o filese sistem eklemeyi geçtim sen ve senin gibi bi kaç tane ergen FreeBSD geçirip paylaşacağız diyordu benim yarım saatte yaptığım işi kaç aydır yapamadınız üstüne geçin eklediğim sistemleri ekleyin o zaman belki kaale alırım sizi bu halinizle aciz kalıyorsunuz
Şuan kullandığım bir diğer yapı Martynin 5.8 en son çıkan hali
Hayatında belkide göremeyeceğin bir halde o alt yapı seviyemiz bir değil xd
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)