kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Metin2 Hile İstek DINPUT.DLL+0000 Kodu İle Arka Planda Tuş Bastırma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mettleshade
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Merhabalar c# ile winform olarak geliştirdiğimiz hile üzerinde bir sorunla karşılaştık DINPUT.DLL+0000 value değerlerini değiştirip exeye girince mesela f2 tuşu basıyor ama exe alttayken basmıyor birçok hile kaynağı inceledim nerdeyse hepsi bu yöntemi kullanmış, bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok minnetkar kalırım..

@WhateverWan @PatroeN; ustalar öneri ve yardımlarınızı bekliyorum :)

Son düzenleme:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Denedim ama işe yaramadı dediğiniz gibi oyuna geçince 1 çıkınca 0 oluyor ama f1 f2 tuşları yine çalışmadı artı olarak 1 yapıp exeye geçince clienti kapatıyor
Merhaba işte burası sizin çabalamanız gereken nokta.

Durum 1 iken değil durum 0 iken 1 yapmayı deneyin.
Veyahut 1 iken 0 yapmayı deneyin tam hatırlamıyorum uzun zaman oldu dinputla uğraşmayalı.
Ben size doğru adresi verdim 4 farklı kombinasyon var hepsini deneyin zaten olacaktır.
Ayrıca F1- F2 Tuşlarının doğru adresler olduğunu bile bilmiyorum.
Zaten bu kodu cheat engine ile test edince doğru olup olmadığını pencere arka planda iken klavyeden hangi tuşa basarsanız basın oyunda işleyecektir burdan anlayabilirsiniz.

Not 1 veya 0 hangisi yazılması gerekiyorsa sürekli yazılması lazım tek seferli değil yada cheat engineden sabitleyin.
metın2 ıcın yapmaya calısıyorsan NEW_SetSingleDIKKeyState(int eDIKKey, bool isPress) bunu kullanman lazım exe yı alta ındırınce aktıf olarak kullandıgın pencere hıde oluyor bu sebeple kullananmıyorsun alternatıf yontem var mı bılmıyorum ama sureklı bır tus kullanımın yoksa 20 30 sanıyede bırse mesela pıd kullanarak bır sonuc elde edebılırsın ama cok yararlı olmaz

Merhabalar c# ile winform olarak geliştirdiğimiz hile üzerinde bir sorunla karşılaştık DINPUT.DLL+0000 value değerlerini değiştirip exeye girince mesela f2 tuşu basıyor ama exe alttayken basmıyor birçok hile kaynağı inceledim nerdeyse hepsi bu yöntemi kullanmış, bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok minnetkar kalırım..

@WhateverWan @PatroeN; ustalar öneri ve yardımlarınızı bekliyorum :)

DINPUT8.dll+30234 bu değeri byte formunda incele hatırladığım kadarıyla oyun penceresindeyken 1 değilken 0 oluyordu sen onu 1 yapıp sabitlersen 1'e arka plandada tuşlar işler . Fakat c# uygulamasına dökeceksen 32 bit olması gerekli 64 bit için farklı bir yöntem uygulanıyor.Cheat engine kullanarak keşfet.

DINPUT8.dll+30234 bu değeri byte formunda incele hatırladığım kadarıyla oyun penceresindeyken 1 değilken 0 oluyordu sen onu 1 yapıp sabitlersen 1'e arka plandada tuşlar işler . Fakat c# uygulamasına dökeceksen 32 bit olması gerekli 64 bit için farklı bir yöntem uygulanıyor.Cheat engine kullanarak keşfet.
Teşekkür ederim deneyeceğim

Denedim ama işe yaramadı dediğiniz gibi oyuna geçince 1 çıkınca 0 oluyor ama f1 f2 tuşları yine çalışmadı artı olarak 1 yapıp exeye geçince clienti kapatıyor

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri