Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Metin2 Yere Düşmeme(Sekmeme) ve Diğer Hileler Tutorial #Son

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

reis çok teşekkür ediyorum herşeyi yaptım şimdi sekmemeyi yaptım ama tek taraflı sekmemeyi calıstırınca karekter donuyor sekmeme animasyonu yapmam gerek onu bulmam için nasıl devam etmeliyim
Videoda ki gibi GetMot yaz %d %d olan fonksiyon a gel oradan itibaren yukarı çık 01 değerli epcode göreceksin video izle orası 0 yaparsan animasyon olur. Saltanatta offset yanlış bulmuş olabilirsin 1 sol veya 2 sol offset kaydır 1 yap tekrar dene

Videoda ki gibi GetMot yaz %d %d olan fonksiyon a gel oradan itibaren yukarı çık 01 değerli epcode göreceksin video izle orası 0 yaparsan animasyon olur. Saltanatta offset yanlış bulmuş olabilirsin 1 sol veya 2 sol offset kaydır 1 yap tekrar dene
Hocam şimdi herşeyi yaptım sekmeme animasyonunuda çalıştırdım çok sağol çok teşekkür ederim fakat ben bunu nasıl diğerleri gibi kaydedicem cheat engineye

Senin önceki yaptıklarında script falan vardı bir tek orası kaldı

Hocam şimdi herşeyi yaptım sekmeme animasyonunuda çalıştırdım çok sağol çok teşekkür ederim fakat ben bunu nasıl diğerleri gibi kaydedicem cheat engineye
Sol üstte file yazıyor orada save as tıkla sonra istediğin yere kaydet .CT dosyasını C.e açtıkdan sonra Cheat engine 'e sürüklemen yeterli .CT'i

Senin önceki yaptıklarında script falan vardı bir tek orası kaldı
Paylaştığım saltanat konusunda ki .CT indir oradaki adres ve offsetleri değiştir, script çift tıkla oradada adresi değiştir kaydet.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 2, Üye: 0, Misafir: 2)

Geri