Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

saltanat tipi servere sistem ekleyemedim acil bakar mısınız?

denetimli

Level 1
Üye
Konular
2
Online süresi
2g 29403s
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
Başarım Puanı
81
TM Yaşı
15 Yıl 7 Ay 10 Gün
MmoLira
1,035
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

dostlar 3 sistem ayarlamak istiyorum. biri yang sınırı kaldırmak 2t yi geçmiyor diğeri itemler max 200 stok oluyor o limiti kaldırmak istiyorum 1000 2000 vb son olarak toplu sandık açma yapmak istiyorum nasıl yapabilirim?

dostlar 3 sistem ayarlamak istiyorum. biri yang sınırı kaldırmak 2t yi geçmiyor diğeri itemler max 200 stok oluyor o limiti kaldırmak istiyorum 1000 2000 vb son olarak toplu sandık açma yapmak istiyorum nasıl yapabilirim?
Selam.
1. Soru; YANG SINIRI - YANG SINIRI 2
Diğer sorularının konularını da görmüştüm diye hatırlıyorum bakındım ama bulamadım. Formumuza bakıp aratırsan bulabilirsin sanırım.​

Selam.
1. Soru; YANG SINIRI - YANG SINIRI 2
Diğer sorularının konularını da görmüştüm diye hatırlıyorum bakındım ama bulamadım. Formumuza bakıp aratırsan bulabilirsin sanırım.​
hocam teşekkür ederim ama bu dosyaları nere atacağım fileziillamı packa mı onu bi öğrensem gerisi kolay da

hocam teşekkür ederim ama bu dosyaları nere atacağım fileziillamı packa mı onu bi öğrensem gerisi kolay da
Selam,
Kullandığın filesin Açık kaynak kodları yani SRC'si mevcut ise, Src tabanlı işlem yapacaksın.
ÖRN :
Yang Sınırı Konu 1 için attığım linkte Shop.cpp içerisinde işlem yapcaksın..
Bunun için SRC dosyan var ise,
Adsız.png

SRC Klasöründe Game SRC > Server > Game > src Konumuna girdiğinde Shop.cpp Olarak aratırsan Txt'yi bulursun.
Konu 1'de indireceğin dosyanın içerisinde Yapman gereken işlemler mevcut.
Kod bloklarını doğru şekilde değiştirip Src build ettiğinde yang miktarının sınırı olmadığını görebilirsin..

Src Build etmek için Youtubede videolar veya Formumuzda konularımız mevcut. Göz gezdirirsen bulabilirsin. :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri