- Konular
- 704
- Çözüm
- 7
- Online süresi
- 8mo 11d
- Reaksiyon Skoru
- 3,369
- Altın Konu
- 85
- Başarım Puanı
- 274
- MmoLira
- 581
- DevLira
- 9
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Fancy, kısayol çubuğu, kalp kapları, menüler, üretim kapları ve daha fazlası dahil olmak üzere tüm GUI'nin elden geçirilmesidir.
Gelecekteki güncellemeler mod yeniden dokularını içerecek ve vanilya dokularını daha da geliştirecek.
Bu paket Optifine gerektirmez.
Her zanaat konteyneri, amaçlarına uygun bazı ek küçük ayrıntılarla birlikte kendi bloklarının görünümüne uyacak şekilde ayarlanmıştır.
Mod yenileme/uyumluluk önerileri Discord'da yapılabilir.
Sağlık/zırh/gıda kaplarını, xp çubuklarını ve ağ kullanıcı arayüzünü modernize edilmiş ve bir bakışta daha kolay anlaşılabilir olacak şekilde güncelledim.
Gelecekteki güncellemeler mod yeniden dokularını içerecek ve vanilya dokularını daha da geliştirecek.
Bu paket Optifine gerektirmez.
Her zanaat konteyneri, amaçlarına uygun bazı ek küçük ayrıntılarla birlikte kendi bloklarının görünümüne uyacak şekilde ayarlanmıştır.
Mod yenileme/uyumluluk önerileri Discord'da yapılabilir.
Sağlık/zırh/gıda kaplarını, xp çubuklarını ve ağ kullanıcı arayüzünü modernize edilmiş ve bir bakışta daha kolay anlaşılabilir olacak şekilde güncelledim.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.