- Konular
- 38
- Online süresi
- 1ay 15g
- Reaksiyon Skoru
- 354
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 98
- TM Yaşı
- 2 Yıl 10 Ay 24 Gün
- MmoLira
- 11,547
- DevLira
- 90
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Daha önce bu tip 2 konu bulunmakta.
1;
forum.turkmmo.com
2;
forum.turkmmo.com
1;
Freebsd Nedir ?
FreeBSD x86 Uyumlu, AMD64, IA-64, PC-98 ve UltraSPARC® mimarileri için ileri seviye bir You must be registered for see element.. Berkeley'deki Kaliforniya Üniversitesi'nde geliştirilmiş UNIX® türevi olan You must be registered for see element.'yi temel almıştır. You must be registered for see...
2;
FreeBSD Nedir ?
You must be registered for see element. FreeBSD, açık kaynak kodlu bir işletim sistemidir ve Berkeley Software Distribution (BSD) ailesinin bir üyesidir. FreeBSD, UNIX benzeri bir işletim sistemidir ve birçok platformda çalışabilir. FreeBSD, üstün ağ performansı, yüksek güvenlik, güçlü dosya...
- Konular
- 2,927
- Online süresi
- 7ay 18g
- Reaksiyon Skoru
- 5,945
- Altın Konu
- 507
- Başarım Puanı
- 399
- TM Yaşı
- 10 Yıl 3 Ay 27 Gün
- MmoLira
- 118,576
- DevLira
- 121
FreeBSD Nedir ?
You must be registered for see element. FreeBSD, açık kaynak kodlu bir işletim sistemidir ve Berkeley Software Distribution (BSD) ailesinin bir üyesidir. FreeBSD, UNIX benzeri bir işletim sistemidir ve birçok platformda çalışabilir. FreeBSD, üstün ağ performansı, yüksek güvenlik, güçlü dosya...
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...