Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Merhaba geliştirmeye yeni başladım üzerinde çalışabileceğim bugsuz , fixli mümkünse sistem barından files öneriniz varmı ?
Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
LegendyV4 veya marty sama olabilir.Merhaba geliştirmeye yeni başladım üzerinde çalışabileceğim bugsuz , fixli mümkünse sistem barından files öneriniz varmı ?
Merhaba kendi düşüncelerimi yazıyorum.Merhaba geliştirmeye yeni başladım üzerinde çalışabileceğim bugsuz , fixli mümkünse sistem barından files öneriniz varmı ?
Çok teşekkür ederim. İkinci attığınız filesi düşünüyorum ben de Türkçeleştirme konusunda sıkıntı yaşayabilir miyim diye düşünüyorum.Merhaba kendi düşüncelerimi yazıyorum.
İleri seviyede bilginiz var ise dediğiniz gibi eklentili fileslerden başlıyabilirsiniz.
Yeniyseniz tavsiyem sıfır eklentisiz bir files seçmenizi öneririm oda ( Legendyv4 veya marty ) Sebebi birşeyleri yaparak öğrenirsiniz hazır alarak değil !
Forumumuzun alt yapı fileside var Turkmmo server files
Bir başka daha önerebileceğim files Tıklayıp bakabilirsin
Türkçe desteği mevcutÇok teşekkür ederim. İkinci attığınız filesi düşünüyorum ben de Türkçeleştirme konusunda sıkıntı yaşayabilir miyim diye düşünüyorum.