- Konular
- 2
- Online süresi
- 1d 3h
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 2 Yıl 13 Gün
- Başarım Puanı
- 14
- MmoLira
- 218
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Selamlar saygılar . Kendimi geliştirmek ve UE4 oyun motorunun çalışma sistemini daha iyi anlamak için @RELIEF'in vermiş olduğu hazır source üzerinde çalışıyorum ve kendinin youtubede eğitim içerikli videolarını izliyorum . Burdan kendisine teşekkür ediyorum sayesinde biraz yol alabildim ama yol daha uzun ve ben başındayım. Simdi soruma gelecek olursak @RELIEF arkadaşımızın paylaştığı mobile2 c++ source üzerinde çalışıyorum burda SDK ları güncelledim ve şöyle bir hata aldım:
Daha sonra Kendi dumpladığı dosyaların içinde TMap clası bu şekilde :
Gördüğünüz gibi kendi dumpladığı basic.hpp içinde TMap Clasının elemanları ve iteratörleri var
En son benim dumpladığım TMap clası bu şekilde:
Gördüğünüz gibi ne class değişkenleri nede metotları var . Sanıyorum oyun dosyalarında değişiklik olduğu için bu şekilde.
Bu konuda @RELIEF ve @LunaUI sizlerin yardımlarınızı rica ediyorum teşekkürler
Gördüğünüz gibi kendi dumpladığı basic.hpp içinde TMap Clasının elemanları ve iteratörleri var
Gördüğünüz gibi ne class değişkenleri nede metotları var . Sanıyorum oyun dosyalarında değişiklik olduğu için bu şekilde.
Bu konuda @RELIEF ve @LunaUI sizlerin yardımlarınızı rica ediyorum teşekkürler

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Çalışmıyorsa da zorlama, bütün actorleri de iterate edebilirsin level pointerındaki fark etmiyorTMap classının öğelerinin offsetleri değişemez, GameManager'ı ben özel olarak eklemiştim çünkü orijinal sdkda yoktu diye hatırlıyorum memoryden bulmuştum. GameManager'daki mobs offsetine bak C.E ile ancak öyle anlarsın doğru mu yanlış mı
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
- Konular
- 10
- Online süresi
- 16d 3h
- Reaksiyon Skoru
- 13
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 2 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 100
- MmoLira
- 2,104
- DevLira
- 0
Begin ve end harita donduruyor neye ait oldugunu bilmedigim icin bisey diyemiyorum fakat item instance vb listeleri tutan bir adres olabilirSelamlar saygılar . Kendimi geliştirmek ve UE4 oyun motorunun çalışma sistemini daha iyi anlamak için @RELIEF'in vermiş olduğu hazır source üzerinde çalışıyorum ve kendinin youtubede eğitim içerikli videolarını izliyorum . Burdan kendisine teşekkür ediyorum sayesinde biraz yol alabildim ama yol daha uzun ve ben başındayım. Simdi soruma gelecek olursak @RELIEF arkadaşımızın paylaştığı mobile2 c++ source üzerinde çalışıyorum burda SDK ları güncelledim ve şöyle bir hata aldım:
Ekli dosyayı görüntüle 116690
Ekli dosyayı görüntüle 116692
Ekli dosyayı görüntüle 116693
Ekli dosyayı görüntüle 116694
Bu konuda @RELIEF ve @LunaUI sizlerin yardımlarınızı rica ediyorum teşekkürler![]()
- Konular
- 15
- Online süresi
- 1mo 17d
- Reaksiyon Skoru
- 274
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 6 Yıl 11 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 113
- MmoLira
- 7,092
- DevLira
- 3
TMap classını benim projemde bulabilrsin. Dumper daha eklemedi, ben de bir çin forumundan mı ne bulmuştum.
- Konular
- 2
- Online süresi
- 1d 3h
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 2 Yıl 13 Gün
- Başarım Puanı
- 14
- MmoLira
- 218
- DevLira
- 0
Üstat Projenin SDK larını senin dumpladığın dumper 7 versiyonu ile dumpladım ve güncelledim. TMap clasını da ekledim. Sorunsuz derlendi . Gelgelelim şurda hata alıyorum .TMap classını benim projemde bulabilrsin. Dumper daha eklemedi, ben de bir çin forumundan mı ne bulmuştum.
playermove->gm->mobs;
For döngüsü ile mobs value ve keyini çekmesi gerek. Ama Oyun crash veriyor ve direk donuyor . Acaba offsetlerde mi sorun var. Herşey çalışıyor herbir fonksiyonu denedim sorun yok . Post render indexide güncelledim . 0x63 dü 0x4C olmuş . Genede çözemedim bende TMap clasında sorun var diye düşünmüştüm.TMap clasının içerisindeki değişkenlerin offset değeri değişmiş olabilir mi ? Birde paket izlemeden oto atagın hex paketini aldım. Ve oW fonksiyonu ile gönderdim ama çalışmıyor . Nerde yanlış yapıyor olabilirim
Son düzenleme:
- Konular
- 15
- Online süresi
- 1mo 17d
- Reaksiyon Skoru
- 274
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 6 Yıl 11 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 113
- MmoLira
- 7,092
- DevLira
- 3
TMap classının öğelerinin offsetleri değişemez, GameManager'ı ben özel olarak eklemiştim çünkü orijinal sdkda yoktu diye hatırlıyorum memoryden bulmuştum. GameManager'daki mobs offsetine bak C.E ile ancak öyle anlarsın doğru mu yanlış mıÜstat Projenin SDK larını senin dumpladığın dumper 7 versiyonu ile dumpladım ve güncelledim. TMap clasını da ekledim. Sorunsuz derlendi . Gelgelelim şurda hata alıyorum .
playermove->gm->mobs;
For döngüsü ile mobs value ve keyini çekmesi gerek. Ama Oyun crash veriyor ve direk donuyor . Acaba offsetlerde mi sorun var. Herşey çalışıyor herbir fonksiyonu denedim sorun yok . Post render indexide güncelledim . 0x63 dü 0x4C olmuş . Genede çözemedim bende TMap clasında sorun var diye düşünmüştüm.TMap clasının içerisindeki değişkenlerin offset değeri değişmiş olabilir mi ? Birde paket izlemeden oto atagın hex paketini aldım. Ve oW fonksiyonu ile gönderdim ama çalışmıyor . Nerde yanlış yapıyor olabilirim
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)