Bvural41 1
Bvural41
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

Güle Güle Turkmmo

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ezgim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

güle güle

konu kilit

güle güle

konu kilit

Neden hemen kilitliyorsun ? Bazı arkadaşları belki birşeyler yazacak.Hemen kilitliyemezsin böyle !

Ezgi üzüldüm gitmene.Pek birbirimizi tanımıyorda olsak üzücü bir durum.Geri dönmen dileğiyle :l04:

tekrar kitliyorum burası vedalaşma yeri değil formumuz hakkında

Benim seni bırakma nedenim 3 ay evimde net yokken beni yokmuş gibi sayman adam gibi konuşmamandi.Zaten gerçek msnin oysa bi kere bile bana vermedin.Neyse ben yanliş ettim aşka geldim sanki başka işim yok gibi.Gerçi bu internet ortamında ki şeye aşk denirse.Artik aşk değil, saygı duyduğum şeyler var.Turkmmo ailesine saygı duyuyorum, bazı arkadaşlarıma saygı duyuyorum...silahlara saygı duyuyorum ve de paraya saygı duyuyorum.

Ben seni yöneticiyken bırakmışım, admin olmamla alakası yok...Aydan aya konuşulan bi ilişki zaten bitmiştir benim gözümde...Yani sen beni gerçekde sevmiyorsun ben seni niye seni seviyorum demeye zorliyim ki? Buna benim ne hakkim var.

Neyse Ezgim sen benden iyilerine layıksın çünkü ben olabildiğince kötü bi adamım.Şunuda bil seni asla ama asla üzmek istemem, istemiyorum.Üzenleride ben üzerim.

Beni yanlış anlamişsin ben admin olduğumdan seni bırakmadim admin olali 1 hafta olmadı.1 Ay önce bazı arkadaşlara söylemiştim zaten ezgiden ayrılacağimi bunun nedeni senin bana olan soğukluğundu.Yani bana şunu söylesene birini gerçekten seviyorsan ve deli gibi aşıksan o kişiye 2 haftada bir mi görmek istersin yoksa her dakikda mi? Sen beni 3 haftada bir görüyordun bunun nedeni ise maddi değil yani internetin var.Ben bile 3-4 ay evimde net. yokken gidip dükyandan gizli gizli girip sana mesaj bırakıyordum.Senin bana soğuk davranman ve bunun sebebini söylememen benim çok canımı sıktı ve artık dahada zaman aşımıda uğramaması için bitirdim.Üzgünüm gerçekten üzgünüm.Ama beni gerçekten tanısaydın benden nefret ederdin.

Seni bırakma nedenimi yazdim.Ben seni sevdim cidden sevdim bir iki resmine bakarak sevdim ama sen bana hep soğuk davrandın ve daha da davranmaya devam ettin ve işte bu soğukluğun aslında beni gerçekten sevmediği kanaatine vardirdi.Evimde net yokken bana attiğin mesajlara bi baksana neler yazmişsin.Saçma sapan şeyler yani ben de sana öyle şeyler yazdim ama beni hiç mi merak etmedin.Hiç...Şimdi bişi dicem interneti kapattigin zaman, realde beni aklina getirip düşündün mü?En fazla 3-4 keredir.Yani ortada bi sevgi olmayınca benimde elimden bişi gelmiyor başka.

Son olarak...Ben seni değil çok önceden sen beni bırakmıştın aslında.Seni bu güne kadar hep korudum ve hayatımın sonuna kadar koruyacağım...Kendine iyi bak Ezgim.

Kilidi açiyorum...Başka arkadaşları belki veda notu bırakıcak, kilitlenmesi gerekmiyor.

Son düzenleme:
Geçmiş olsun 2 niz adınada.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri