HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
ben 2005den berı metın 2 oynuyorum 100 gecık hsap kapatıldı şimdi başka hıle kullanıyorum c++ anlamıyorum denedım beceremedım vaktınız olursa sadece rota ve item toplama ve yang gf de bu şekilde baya para topladım 8 ayda satarak ve toplayarak yerdeki yangları m2bob gibi hızlı cekmem mumkun mu yardımcı olur musunuz tşk ederım zaman ayırdıgınız için
Banada sadece Auto pickup lazım fakat hiçbir yerden bulamadım eğer ustam sende varsa bana atabilirmisin ?
bob zamanından bu yana oyun çok değişti, artık oyunda bir çok noktada sunucu taraflı korumalar mevcut, şu an yerden bir eşyayı toplamak maksimum 250 milisaniyede bir gerçekleşebiliyor. Yani yere düşen her item için 0.25 sn bekleyip öyle toplayabilirsin.
Hile kullanmanızı tavsiye etmem ban yeme riskiniz yüksek loglara düşüyor emeğinizle zevkli bir şekilde oynamanızdan tarafdayım.
Bende baska yazılım var toplaya bılıyorum ama yanglerı toplamak ıstıyorum 24 saatde 6 m para topluyo sacmalık gelıyo bende baska yazılım arıyorum ve sadece ıstedıgım ıtemlerı alıyorum baya faydası varHile kullanmanızı tavsiye etmem ban yeme riskiniz yüksek loglara düşüyor emeğinizle zevkli bir şekilde oynamanızdan tarafdayım.