- Konular
- 2
- Online süresi
- 17h 21m
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 2 Yıl 2 Gün
- Başarım Puanı
- 16
- MmoLira
- 485
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhaba, yeni başlıyorum, forumda okuyarak çok şey öğrendim ama ilk defa bununla karşılaştım, Tensei2 PVP adlı sunucuda bir enjektör veya hile motoru açtığımda bir antihack var hem sunucuyu hem de hile motorunu kapatan kodlar Veya enjektörün kendisi, forumda bundan nasıl kaçınılacağına dair bir şeyler okuduğumu hatırlıyorum ama açıkçası bulamıyorum
Beni fazla anlamadıysan özür dilerim ama Türkçe bilmiyorum, tercümanı kullanıyorum ve gerçek şu ki bu forumda çok şey öğrendim, buraya ilk defa yazıyorum. Herkese teşekkürler ve selamlar
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Beni fazla anlamadıysan özür dilerim ama Türkçe bilmiyorum, tercümanı kullanıyorum ve gerçek şu ki bu forumda çok şey öğrendim, buraya ilk defa yazıyorum. Herkese teşekkürler ve selamlar
- Konular
- 15
- Online süresi
- 1mo 17d
- Reaksiyon Skoru
- 274
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 6 Yıl 11 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 113
- MmoLira
- 7,092
- DevLira
- 3
They're just enumerating system processes. Just suspend the process and "55 8B EC 57 E8" ret 8 here and u are good to go.
- Konular
- 2
- Online süresi
- 17h 21m
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 2 Yıl 2 Gün
- Başarım Puanı
- 16
- MmoLira
- 485
- DevLira
- 0
Cevabınız için teşekkürler, gerçek şu ki, söylediğim gibi, hâlâ acemiyim ve bunu nasıl yapacağımı anlamıyorum, yine de teşekkürler.They're just enumerating system processes. Just suspend the process and "55 8B EC 57 E8" ret 8 here and u are good to go.
- Konular
- 20
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 3mo 11d
- Reaksiyon Skoru
- 237
- Altın Konu
- 6
- Başarım Puanı
- 98
- MmoLira
- 4,674
- DevLira
- 0
Search that bytes with cheat engine (array of bytes) go to that address and change the assembly as ret 8 as relief's said.
- Konular
- 2
- Online süresi
- 17h 21m
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 2 Yıl 2 Gün
- Başarım Puanı
- 16
- MmoLira
- 485
- DevLira
- 0
Search that bytes with cheat engine (array of bytes) go to that address and change the assembly as ret 8 as relief's said.
Ok, what I don't understand is what process to choose in the cheat enginer to search for that. Because if it is in the metin it is not possible since it cannot be opened with the cheat enginer because it closes.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)