B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Büyükhosting Sunucusu

redaust

Level 4
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
TM Üye
Konular
43
Online süresi
10d 2h
Reaksiyon Skoru
29
Altın Konu
0
TM Yaşı
14 Yıl 3 Ay 23 Gün
Başarım Puanı
134
MmoLira
1,412
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Büyükhostinden sabah 11 gibi sunucu aldım, gün boyu teslimatı beklerken akşam 8de siteye girdiğimde bilgilerin 7.30da tarafıma iletildiğini gördüm. Sunucuları eksik şekilde teslim ediyorlar. ram bana eksik şekilde verildi bunu zor bela düzelttirdim, tek çekirdek işlemci verilmiş bunu yazdım gören olmadı, şu anda sunucu portları kapalı görünüyor. sitede herhangi ağ sorunu görünmüyor diyor fakat erişim yok. siz siz olun eksik teslimat yapandan, habersiz sunucuları kapatandan, cevap verilmeyen destek mesajı olandan uzak durun. Ne destek taleplerine bakılıyor, ne telefona bakılıyor ne whatsaba bakılıyor. Profesyonel düzeyde sunucu ihtiyacınız varsa kaliteli kurumsal firmalara yönelin. Source build ve test için sunucu aldığıma şükrediyorum yoksa ilk haftadan rezil edilmiştik.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    183.4 KB · Görüntüleme: 0

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Merhabalar,

Source Build veyahut Test sunucu için bizimle irtibat kurabilirsiniz 260 TL'den başlayan paketlerimiz mevcuttur. Ücretsiz Subdomain, Ücretsiz Auto Pack ve Yönetim Paneli sunuyoruz.

Öğeyi görmek için üye olmalısınız.

Mt2-Paket-1'i size önerebilirim.
Merhabalar,

Source Build veyahut Test sunucu için bizimle irtibat kurabilirsiniz 260 TL'den başlayan paketlerimiz mevcuttur. Ücretsiz Subdomain, Ücretsiz Auto Pack ve Yönetim Paneli sunuyoruz.

https://onelyahosting.com/metin2-sunucu

Mt2-Paket-1'i size önerebilirim.

Son düzenleme:
bunlar kadar reziller yok ortalıkta pişmanlıktan beter eder insanı uzak durun bende yaşadım bu sorunları

EN KÖTÜ HOSTİNG SUNUCUSU PİŞMANLIK PARANA YAZIK OLUR

bende akıl edemedim bunlardan aldım almayın arkadaşlar bir buka yaramaz firma

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri