- Konular
- 43
- Online süresi
- 10d 2h
- Reaksiyon Skoru
- 29
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 3 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 134
- MmoLira
- 1,412
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Büyükhostinden sabah 11 gibi sunucu aldım, gün boyu teslimatı beklerken akşam 8de siteye girdiğimde bilgilerin 7.30da tarafıma iletildiğini gördüm. Sunucuları eksik şekilde teslim ediyorlar. ram bana eksik şekilde verildi bunu zor bela düzelttirdim, tek çekirdek işlemci verilmiş bunu yazdım gören olmadı, şu anda sunucu portları kapalı görünüyor. sitede herhangi ağ sorunu görünmüyor diyor fakat erişim yok. siz siz olun eksik teslimat yapandan, habersiz sunucuları kapatandan, cevap verilmeyen destek mesajı olandan uzak durun. Ne destek taleplerine bakılıyor, ne telefona bakılıyor ne whatsaba bakılıyor. Profesyonel düzeyde sunucu ihtiyacınız varsa kaliteli kurumsal firmalara yönelin. Source build ve test için sunucu aldığıma şükrediyorum yoksa ilk haftadan rezil edilmiştik.
Ekli dosyalar
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Merhabalar,
Source Build veyahut Test sunucu için bizimle irtibat kurabilirsiniz 260 TL'den başlayan paketlerimiz mevcuttur. Ücretsiz Subdomain, Ücretsiz Auto Pack ve Yönetim Paneli sunuyoruz.
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Mt2-Paket-1'i size önerebilirim.
- Konular
- 18
- Online süresi
- 25d 9h
- Reaksiyon Skoru
- 48
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 63
- MmoLira
- 8,853
- DevLira
- 3
Merhabalar,
Source Build veyahut Test sunucu için bizimle irtibat kurabilirsiniz 260 TL'den başlayan paketlerimiz mevcuttur. Ücretsiz Subdomain, Ücretsiz Auto Pack ve Yönetim Paneli sunuyoruz.
https://onelyahosting.com/metin2-sunucu
https://onelyahosting.com/metin2-sunucu
Son düzenleme:
- Konular
- 60
- Online süresi
- 4d 15h
- Reaksiyon Skoru
- 17
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 5 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 116
- MmoLira
- 1,016
- DevLira
- 9
bunlar kadar reziller yok ortalıkta pişmanlıktan beter eder insanı uzak durun bende yaşadım bu sorunları