- Konular
- 22
- Çözüm
- 4
- Online süresi
- 1mo 10h
- Reaksiyon Skoru
- 57
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 5 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 123
- MmoLira
- 3,177
- DevLira
- 18
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar İyi Günler İyi Forumlar, Konuyu umarım doğru yere açmışımdır.
Elimde bir kaç adet kostüm seti mevcut fakat bunları sunucuma yükleyemedim "ymir work" dosyasını "update2" nin içine pack olarak tanıtılıp oyunda aktif olunacağı söylendi. Ben beceremedim galiba, acemisiyim bu konunun. Bu packlere sahibim, icon alanında ekliyorum gözüküyor sorunsuzca ama gr2 ve mms kısmına geldiğimde biraz sorun yaşıyorum destek olabilecek arkadaş varsa memnun kalırım
Elimde bir kaç adet kostüm seti mevcut fakat bunları sunucuma yükleyemedim "ymir work" dosyasını "update2" nin içine pack olarak tanıtılıp oyunda aktif olunacağı söylendi. Ben beceremedim galiba, acemisiyim bu konunun. Bu packlere sahibim, icon alanında ekliyorum gözüküyor sorunsuzca ama gr2 ve mms kısmına geldiğimde biraz sorun yaşıyorum destek olabilecek arkadaş varsa memnun kalırım
- Konular
- 91
- Online süresi
- 5mo 5d
- Reaksiyon Skoru
- 125
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 4 Yıl 8 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 103
- MmoLira
- 10,445
- DevLira
- 9
abdulkadir60 ekle beni bende acemıyım ama kostum felan ekliye bılıyorum bakalım beraberArkadaşlar İyi Günler İyi Forumlar, Konuyu umarım doğru yere açmışımdır.
Elimde bir kaç adet kostüm seti mevcut fakat bunları sunucuma yükleyemedim "ymir work" dosyasını "update2" nin içine pack olarak tanıtılıp oyunda aktif olunacağı söylendi. Ben beceremedim galiba, acemisiyim bu konunun. Bu packlere sahibim, icon alanında ekliyorum gözüküyor sorunsuzca ama gr2 ve mms kısmına geldiğimde biraz sorun yaşıyorum destek olabilecek arkadaş varsa memnun kalırımEkli dosyayı görüntüle 115600
- Konular
- 22
- Çözüm
- 4
- Online süresi
- 1mo 10h
- Reaksiyon Skoru
- 57
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 5 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 123
- MmoLira
- 3,177
- DevLira
- 18
Ekledim dostumabdulkadir60 ekle beni bende acemıyım ama kostum felan ekliye bılıyorum bakalım beraber
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)