Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

3D Modellemesinde Yardım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kadobaba1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 421

kadobaba1

Level 3
TM Üye
Üye
Konular
22
Çözüm
4
Online süresi
1mo 10h
Reaksiyon Skoru
57
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 5 Ay 5 Gün
Başarım Puanı
123
MmoLira
3,177
DevLira
18
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar İyi Günler İyi Forumlar, Konuyu umarım doğru yere açmışımdır.

Elimde bir kaç adet kostüm seti mevcut fakat bunları sunucuma yükleyemedim "ymir work" dosyasını "update2" nin içine pack olarak tanıtılıp oyunda aktif olunacağı söylendi. Ben beceremedim galiba, acemisiyim bu konunun. Bu packlere sahibim, icon alanında ekliyorum gözüküyor sorunsuzca ama gr2 ve mms kısmına geldiğimde biraz sorun yaşıyorum destek olabilecek arkadaş varsa memnun kalırım
Adsız.png

Arkadaşlar İyi Günler İyi Forumlar, Konuyu umarım doğru yere açmışımdır.

Elimde bir kaç adet kostüm seti mevcut fakat bunları sunucuma yükleyemedim "ymir work" dosyasını "update2" nin içine pack olarak tanıtılıp oyunda aktif olunacağı söylendi. Ben beceremedim galiba, acemisiyim bu konunun. Bu packlere sahibim, icon alanında ekliyorum gözüküyor sorunsuzca ama gr2 ve mms kısmına geldiğimde biraz sorun yaşıyorum destek olabilecek arkadaş varsa memnun kalırımEkli dosyayı görüntüle 115600
abdulkadir60 ekle beni bende acemıyım ama kostum felan ekliye bılıyorum bakalım beraber

YesiL#2482 ekle dostum Detaylı anlatırım

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri