officialtornado 29 May 2024 #1 Merhaba, Forumdaki bir çok files genelde ya bozuk yada farklı sebeplerden dolayı işlevsiz kalıyor elinde ful fixli official files olan varmı sorunsuz
Merhaba, Forumdaki bir çok files genelde ya bozuk yada farklı sebeplerden dolayı işlevsiz kalıyor elinde ful fixli official files olan varmı sorunsuz
FatihSultanTerim 29 May 2024 #2 satışı olan filesların bile kronik sorunları varken warezdeki filesların sorunsuzunu beklemen hata olur. Upvote 0 Downvote Konu Sahibi Konu Sahibi officialtornado 30 May 2024 #3 FatihSultanTerim' Alıntı: satışı olan filesların bile kronik sorunları varken warezdeki filesların sorunsuzunu beklemen hata olur. Genişletmek için tıkla Bro hatadan kastım kronik hatalı fileslar olduğundan bir tarafını düzeltiyorsun başka bir tarafından full sorunlu olanları kasdettim zaten ben Upvote 0 Downvote Cevap yazmak için giriş yap yada kayıt ol. Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0) Benzer konular 1-105 Files Arıyorum baxsi55 4 Eki 2025 Ücretli Files - Pack - Kurulum İşleri 2 Cevaplar 8 Görüntüleme 468 4 Eki 2025 sttreone ⚔️ 1-99 OLDSCHOOL SERVER FILES | KURULUM • QUEST • PACK • SİSTEM DESTEĞİ ⚔️ OoOoJhoonYLesHoOoO 12 Haz 2026 Ücretli Files - Pack - Kurulum İşleri 2 Cevaplar 7 Görüntüleme 236 25 Haz 2026 OoOoJhoonYLesHoOoO S Soru Soru Cevaplanmadı Winscp dosyalar gidip geliyor ilginç bir olay - mob hızları - isimleri statikxD 9 Eki 2025 Metin2 PvP Soru-Cevap Cevaplar 1 Görüntüleme 57 9 Eki 2025 teambox Soru Soru Cevaplanmadı Owsap veya benzeri official tip server files ReDBoNe 15 Ara 2024 Metin2 PvP Soru-Cevap Cevaplar 3 Görüntüleme 404 21 Ara 2024 Tolstoy Kilitli [NarqozWork] Alt Yapı Server Files 1-99, 1-120 Eski TR Tipi 5.00 yıldız(lar) 3 Değerlendirme Cancan.1234 19 Mar 2026 Metin2 Server Files 7 8 9 Cevaplar 40 Görüntüleme 5K 29 Mar 2026 JinHu Paylaş: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp E-posta Paylaş Link
satışı olan filesların bile kronik sorunları varken warezdeki filesların sorunsuzunu beklemen hata olur.
Konu Sahibi Konu Sahibi officialtornado 30 May 2024 #3 FatihSultanTerim' Alıntı: satışı olan filesların bile kronik sorunları varken warezdeki filesların sorunsuzunu beklemen hata olur. Genişletmek için tıkla Bro hatadan kastım kronik hatalı fileslar olduğundan bir tarafını düzeltiyorsun başka bir tarafından full sorunlu olanları kasdettim zaten ben Upvote 0 Downvote Cevap yazmak için giriş yap yada kayıt ol.
FatihSultanTerim' Alıntı: satışı olan filesların bile kronik sorunları varken warezdeki filesların sorunsuzunu beklemen hata olur. Genişletmek için tıkla Bro hatadan kastım kronik hatalı fileslar olduğundan bir tarafını düzeltiyorsun başka bir tarafından full sorunlu olanları kasdettim zaten ben