- Konular
- 118
- Çözüm
- 4
- Online süresi
- 2mo 2d
- Reaksiyon Skoru
- 597
- Altın Konu
- 14
- Başarım Puanı
- 189
- MmoLira
- 758
- DevLira
- 21
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
TurkMMO Ailesinde 1. Yılım
Sevgili TurkMMO ailesi,Bugün burada, bu güzel topluluğun bir parçası olmanın gururunu ve mutluluğunu paylaşmak için bulunuyorum. Tam bir yıl önce, oyun dünyasının derinliklerine dalmak ve yeni arkadaşlıklar kurmak amacıyla TurkMMO'ya katıldım. Bu bir yıl boyunca yaşadığım deneyimleri ve duyguları sizlerle paylaşmak istiyorum.
İlk Adımlarım
TurkMMO'ya ilk katıldığım günü dün gibi hatırlıyorum. Forumun geniş içerik yelpazesi ve sıcak ortamı hemen dikkatimi çekmişti. İlk başlarda biraz çekingen olsam da, kısa sürede bu harika topluluğun bir parçası gibi hissetmeye başladım. Herkesin birbirine yardımcı olduğu, bilgi ve deneyimlerin paylaşıldığı bu ortamda kendime çok şey kattım.Unutulmaz Anılar
Bu bir yıl içerisinde pek çok güzel anı biriktirdim. Özellikle düzenlenen etkinlikler ve yarışmalar, hem eğlenmemi sağladı hem de topluluğa olan bağlılığımı artırdı. Birçok kez oyun içi etkinliklerde takım arkadaşlarımla beraber çalışarak zaferler kazandık, stratejiler geliştirdik ve çok eğlendik. Her bir etkinlik, TurkMMO'nun dinamik ve canlı bir topluluk olduğunu bir kez daha kanıtladı.Yeni Arkadaşlıklar
TurkMMO'nun en değerli yönlerinden biri, kurduğum dostluklar oldu. Forum aracılığıyla tanıştığım birçok kişiyle yakın arkadaşlıklar kurdum. Oyunlar hakkında sohbetler ederken, zamanla gerçek hayatta da dostluklarımız pekişti. Bu topluluk, sadece oyunlarla sınırlı kalmayan, hayatın her alanında birbirine destek olan bir aile gibi.Öğrendiklerim
TurkMMO'da geçirdiğim bir yıl boyunca sadece eğlenmekle kalmadım, aynı zamanda çok şey öğrendim. Oyun dünyasının derinliklerine dair bilgi ve stratejilerin yanı sıra, forum kuralları ve etik değerler konusunda da kendimi geliştirdim. Paylaşımlarımda daha bilinçli ve dikkatli olmayı, başkalarına saygı göstermeyi öğrendim.Geleceğe Dair
TurkMMO'da geçirdiğim bu bir yıl, hayatımda unutulmaz bir dönem olarak kalacak. Ancak bu, sadece bir başlangıç. Gelecek yıllarda da bu harika topluluğun bir parçası olmayı ve birlikte daha nice güzel anılar biriktirmeyi umuyorum. Hep birlikte oyun dünyasında yeni maceralara atılmak ve başarılar elde etmek için sabırsızlanıyorum.Son olarak, bu topluluğun bir parçası olmamı sağlayan ve bana her zaman destek olan tüm TurkMMO üyelerine teşekkür etmek istiyorum. Hep birlikte daha nice yıllara!
Ek olarak öz abim olarak gördüğüm
@lHezarfeNl Abime Saygı ve sevgiyle selamlıyorum
Sevgilerimle,
[UmutCANPOLAT]
Ekli dosyalar
Son düzenleme:
- Konular
- 936
- Çözüm
- 8
- Online süresi
- 3mo 29d
- Reaksiyon Skoru
- 2,664
- Altın Konu
- 295
- Başarım Puanı
- 327
- MmoLira
- 664
- DevLira
- 0
seviyorum seni kardeşim iyi ki varsın daha nice güzel günlere
- Konular
- 21,048
- Çözüm
- 48
- Online süresi
- 5mo 21d
- Reaksiyon Skoru
- 20,131
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 8 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 854
- MmoLira
- 3,763,805
- DevLira
- -3
hayırlı uğurlu olsun 

- Konular
- 118
- Çözüm
- 4
- Online süresi
- 2mo 2d
- Reaksiyon Skoru
- 597
- Altın Konu
- 14
- Başarım Puanı
- 189
- MmoLira
- 758
- DevLira
- 21
sağolun adminim saygılarım ilehayırlı uğurlu olsun![]()
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)