noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
PrimeAC 1
PrimeAC
DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Komşumuz Çok Acayip

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan mum
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 67

mum

Level 27
Fahri Üye
TM Üye
Katılım
27 Kas 2013
Konular
7,500
Mesajlar
24,372
Çözüm
1
Online süresi
13d 20h
Reaksiyon Skoru
3,056
Altın Konu
0
Başarım Puanı
549
MmoLira
31,714
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

0000000625219-1.jpg


Hepimizin acayip bulduğu bir komşusu vardır. Gerçekten acayip midir? Bize mi öyle gelmektedir? Mumcu Nuran sizin mahallenize taşınsaydı kim bilir siz neler düşünürdünüz? Sokaktaki kediler bir anda ortadan kaybolursa ve miyavlamalar Mumcu Nuran'ın bodrumundan geliyorsa mesela? Kadının bacasından yaz günü koyu bir duman çıkıyorsa mesela? Kimseye kapıyı açmıyorsa ve açtığında ise öfkeyle sizi azarlıyorsa mesela? Evine koca koca torbalarla bir şeyler taşıyorsa ve içindekiler pek de pazardan dönen birinin torbasına benzemiyorsa mesela? İşte çocuklar, bu acayip komşunun ne yaptığıyla yakından ilgilenir. Yalnızca çocuklar mı polis bile işin içine dalıverir. Sonuç ise herkes için sürprizlidir.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 152

Baskı Yılı: 2014


Dili: Türkçe
Yayınevi: Altın Kitaplar *
Kitap Adı: Komşumuz Çok Acayip Yazar: Miyase Sertbarut Editör: Hülya Şat Yayınevi: Altın Kitaplar İlk Baskı Yılı: 2014 Dil: Türkçe Barkod: 9789752119130
 
paylaşım için teşekkürler
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst