Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplanmadı SERVER YÖNETİM UYGULAMASİ

ilhanturkday

Level 1
Üye
Konular
1
Online süresi
14h 15m
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
6 Yıl 10 Ay 20 Gün
Başarım Puanı
41
MmoLira
199
DevLira
3
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba, iyi forumlar herkese. Sanal sunucu üzerinde kendi çapında item üretip hasar denemeleri gibi şeyler yapıp vakit geçiren bir oyuncuyum. Site üzerinden paylaşılan bir fileste ara ara zaman geçiriyorum. Daha eski bir sürüm olan sunucu üzerinde vakit geçirirken atak server adında uygulama kullanıyordum. Yeni sunucu kurulu yaptım çalıştırmak zaman aldı çok bilgili değilim. Herşey bittikten sonra atak server programı MySQL hatasından dolayı çalışmadı. Sanıyorum ki bu hatayi sunucunun daha yüksek MySQL sürümünde olduğu için veriyor. Bunu düzeltebilir miyim diye araştırdım internette pek birşey bulamadım. Acaba daha güncel sistemlere uygun basit arayuzlu kullanabileceğim bir program var mıydı acaba hocalarıma danışmak istedim. Herkese iyi forumlar teşekkür ederim.

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Merhaba, iyi forumlar herkese. Sanal sunucu üzerinde kendi çapında item üretip hasar denemeleri gibi şeyler yapıp vakit geçiren bir oyuncuyum. Site üzerinden paylaşılan bir fileste ara ara zaman geçiriyorum. Daha eski bir sürüm olan sunucu üzerinde vakit geçirirken atak server adında uygulama kullanıyordum. Yeni sunucu kurulu yaptım çalıştırmak zaman aldı çok bilgili değilim. Herşey bittikten sonra atak server programı MySQL hatasından dolayı çalışmadı. Sanıyorum ki bu hatayi sunucunun daha yüksek MySQL sürümünde olduğu için veriyor. Bunu düzeltebilir miyim diye araştırdım internette pek birşey bulamadım. Acaba daha güncel sistemlere uygun basit arayuzlu kullanabileceğim bir program var mıydı acaba hocalarıma danışmak istedim. Herkese iyi forumlar teşekkür ederim.
-- TURKMMO KONU LİNKİ --
Selamlar. Kendi sabit ıp serverimde kullandığım gm atak server programını önerebilirim. program virüs olarak görünüyormuş sanırım ama ben her hangi bir sorun ile karşılaşmadım. Yine de karar senin. İyi formlar :)

Hocam filesteki MySQL sürümü yüksek olduğundan sanıyorum bu program da çalışmadı. Teşekkür ederim yine de birşey bulabilirsem seninle paylaşırım

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri