HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhabalar ip koruması olan bu yüzden 2 clientten drop almamıza izin veren bir serverda acaba vpn veya proxy kullanarak ekstra client açmak mümkün müdür yardımcı olabilecek var mı ?
Proxy ip adresleri ile kaldırabilirsin ücretsiz olan free proxy ip adreslerinin çoğu fixlendi bilgine.Merhabalar ip koruması olan bu yüzden 2 clientten drop almamıza izin veren bir serverda acaba vpn veya proxy kullanarak ekstra client açmak mümkün müdür yardımcı olabilecek var mı ?
VPN ile ilk defa client sınırı kaldırma duyuyorum, saçma geldi ama bir dene istersen olabilir.
Sanal sunucu alıp da kaldırabilirsin ancak bunu tavsiye etmiyorum bunun yerine o paranın 10/1'ini proxy ip adresine verip daha rahat bir oyun oynayabilirsin.
Veyahutta client sayısını kontrol eden şeyi bir cheat engine tarzı uygulamayla bulup suspendleyebilirsin, eskiden bu yöntemi yapıyordum oluyordu günümüzde nasıl işliyor bilmiyorum. Sandboxie de kullanabilrisin bazı sunucular server taraflı bazıları ise client taraflı check atıyor. Detaylı araştırma yapmanı tavsiye ederim.
Bir kaç yerde Windows 2 kullanıcı kullanarak aşılabileceğini belirtmişler bunu da bir dene istersen. Virtualbox'dan windows sunucu kurup da deneme yapabilirsin.
proxy kullanımı hakkında bi bilgim yok veya bunu oyun için nasıl kullanılabilir hale getiririm bilgi alabilir miyim acaba veya kaynak bir de windowsda 2 kullanıcı kullanmak için birinin oturum kapanması gerekmiyor mu aktif olarak oyunu nasıl açık tutacağım
Kullanıcı değiştir seçeneği var. Proxy ayarları için internette bir çok uygulama var.proxy kullanımı hakkında bi bilgim yok veya bunu oyun için nasıl kullanılabilir hale getiririm bilgi alabilir miyim acaba veya kaynak bir de windowsda 2 kullanıcı kullanmak için birinin oturum kapanması gerekmiyor mu aktif olarak oyunu nasıl açık tutacağım
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)