HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
İyi forumlar, C# stok programı yazıyorum ve program ilk açıldığında bir güncelleme kontrolünden geçirip değişiklik yapılmış dosyaları sunucudan çekmesini istiyorum.
(Metin2 Client gibi düşünebilirsiniz sunucu tarafında değişiklik tarihi yeni olan dosya varsa sadece onları çekecek.)
(Metin2 Client gibi düşünebilirsiniz sunucu tarafında değişiklik tarihi yeni olan dosya varsa sadece onları çekecek.)
Dosyaları FTP den mi çekiyorsunuz?İyi forumlar, C# stok programı yazıyorum ve program ilk açıldığında bir güncelleme kontrolünden geçirip değişiklik yapılmış dosyaları sunucudan çekmesini istiyorum.
GitHub - DropBox - Drive daha sonrasında belki ftp geçebilirimDosyaları FTP den mi çekiyorsunuz?
Tam olarak ne kodu istiyorsunuz?GitHub - DropBox - Drive daha sonrasında belki ftp geçebilirim
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)