Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Kemal Şahin Kimdir ?

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cream & Rouge
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 407
  • Etiketler Etiketler
    biyografi

Cream & Rouge

Level 7
Fahri Üye
TM Üye
Katılım
20 Şub 2024
Konular
111
Mesajlar
2,108
Çözüm
9
Online süresi
10d 21h
Reaksiyon Skoru
470
Altın Konu
4
Başarım Puanı
161
MmoLira
127
DevLira
12
Ticaret - 0%
0   1   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Kemal Şahin, Konya’nın Beyşehir ilçesine bağlı Taşlıpınar Köyü’nde doğmuştur. Devlet bursuyla Almanya’ya gitmiş ve mühendislik öğrenimi görmüştür. 1982 yılında Aachen’da kurduğu hediyelik eşya dükkânını yıllar içerisinde büyütmüş ve “Santex Moden GmbH” toptan ve perakende firmasını kurarak Şahinler Holding'in temellerini atmıştır.

Bugün 1 milyar dolar cirosu ve 10 bin çalışanı olan, 7 farklı sektörde, dünyanın 170 ülkesine ihracat yapan Şahinler Holding’in, Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapmaktadır.

Kurduğu Dernek ve Vakıflar​

  • 1992 Türk -Alman Tekstilciler Birliği’nin (TÜDET) kurucusudur.
  • 1992 Türkiye’nin yurt dışındaki en büyük lobi kuruluşu Avrupa Türk İşadamları ve Sanayicileri Derneği (ATİAD) kurucularından olup, 4 yıl süreyle başkanlığını yaptı. Halen derneğin İstişare Kurulu Başkanı’dır.
  • 1995 Türk Dış Ticaret Vakfı’nın kurucularından ve Vakfın Mütevelli Heyeti Başkanı’dır.
  • Alman ve Türk işadamlarını aynı çatı altında toplamak, iki ülke arasındaki ekonomik ve toplumsal iş birliğini artırmak üzere kurulan “Türk-Alman Ticaret ve Sanayi Odası”nın (TD-IHK) Kurucu Başkanı´dır.
  • 1998 Almanya’daki TEMA Vakfı’nın kurulmasına öncülük ederek, vakfa desteğini Mütevelli Heyeti Başkanı olarak sürdürmektedir.
  • 2006 yılında kurulan Türk – Alman Öğrenci ve Akademisyenler Derneği’nin (TD-Platform )Kurucularından olup Danışma Kurulu Başkanı olarak destek vermektedir.
  • 2012 yılında Almanya’da Türk kökenli gençlerin eğitimine destek vermek, kariyer planlamaları konusunda danışmanlık yapmak amacıyla Stiftung: Bildung! Eğitim! Vakfı’nı kurmuştur ve halen Yönetim Kurulu Başkanı’dır.
 
paylaşım için teşekkür ederim
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst