kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
PrimeAC 1
PrimeAC
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
romegames 1
romegames
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Twain32 VIP Hack

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Frkn92
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Frkn92

Level 1
Üye
Konular
12
Reaksiyon Skoru
2
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 11 Ay 13 Gün
Başarım Puanı
52
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Herkese merhabalar.

Daha önce Easy Crossfire adlı hack programının yayınlanacağını söylemiştim. O ara desdes denen bir arkadaş link olmadan koyamicağımı sölediği için konuyu kitlemişlerdi.

Şimdi EasyCrossfire adlı programın yapımcısı Twain32 (yani ben); yeni bir isimde bu işe başladım.

VIP Hack de neler var?

- Sürekli güncellenen bir hack programıdır. Patchlerden en geç bir gün içinde yeni hack elinize ulaşır.

- 3 gün ücretsiz! Aimbot, Kutu hack, Duvarları yok etme ve şarjör değiştirmeme bizden. 3 gün sonra program çalışmayacaktır.

- Ücretli versiyonda, otomatik farmdan tutun, afk bota kadar herşey bulunmaktadır. Bunun yanında oyunun kaynak kodlarını değiştirip isterseniz BLACK MARKETten belli taktiklerle item düşürebilirsiniz. Bunu bana kanıtla diyecek olursanız; buyrun size kendi hesabım:

gördüğünüz gibi tüm silahlar bulunmaktadır. Golden serisine kadar.

- Satın almak çok basit. Size bir serial veriyoruz onu yazıyorsunuz ve bir sene güncel olarak biz patchliyoruz. Ücreti sadece 5 TL bilgisayar başına.

Neyse, işi ticarete dökmeden önce ücretsiz sürümün nasıl kullanılıcağını anlatayım.

KULLANIM

twain32hack.png

Gördüğünüz gibi çok basit ama ben size yinede açıklıyayım. Aklınızda soru işareti kalmasın.

En başta seçeneklerden hangi hacki istediğinizi seçin, iki hacki aynı anda açamazsınız. VIP Hack alırsanız açabilirsiniz.

Kullanıcı adınızı ve şifrenizi giriyorsunuz. Çünkü XTRAP ı aşmak için oyuna direk giriş yapılacak, yani login ekranı size gelmeden direk giriş sağlanacak. Eğer yanlış bilgileri girerseniz dolayısıylanda açılamayacak ve program hata verecektir.

Daha sonra AÇ! butonuna tıklayın ve bekleyin, oyuna otomatik olarak giriş yapacaktır.

Oyuna girdiğinizde hacki açmak için F10 tuşuna basın. Birkez açtıktan sonra tekrar kapatmak için DELETE tuşuna basmanız gerekmekte.

Bir teşekkürü de çok görmeyin.

Virüs Tarama Sonuçları:

twainvirus.png

Çalışıyor mu?

Clanca bir odada denedik, hiç kimsede bir aksaklık olmadı. Eğer bir yerde takılırsanız lütfen bana ulaşın. Programda zaten msn adresim var iletişim kısmında.

Download Link: /////

Oyundan video koymazsan bu hackı burada barındırmam ya da ıd şifre kodlamasını kaldır öyle baştan kodla. ;)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Dur daha bismillah :D

Ayrıyetten çalıştırmayan olursa ILETİŞİME GEÇSİN ! Mutlaka öğretir gösterir video çeker çalıştırırım sorun değil.

Bu arada .NET Framework 2.0 bilgisayarınızda yüklü olmalıdır.

Oyundan ss atmadığın için konuyu kilitliyicem.

Duvarları kaldırdığına dair bana video veya sağlam bir ss göster.

Kullanıcı ve şifre girilen hack olmaz.

Kilit + Link Siliyorum !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri