HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Cheat engine'nin kendi içerisinden kendisine inject etmek için veya diğer programlara Memory View > Tools (Yukarı'da) > Inject DLLtamam kral ya kafam dalgın kusura bakma çok teşekkürler eline emeğine sağlık <3
kendi yazdıgım programım var inject ediyorum fakat oyuna baglandıgımda böyle hata veriyor ve calısmıyor . CE ile baglanıyorum pointer ofset memory girebiliyorum onda sorun yok fakat programımı bağlamıyor. engineden inject ettim her şey dogruCheat engine'nin kendi içerisinden kendisine inject etmek için veya diğer programlara Memory View > Tools (Yukarı'da) > Inject DLL
Ekli dosyalar
X64 derlemen gerekkendi yazdıgım programım var inject ediyorum fakat oyuna baglandıgımda böyle hata veriyor ve calısmıyor . CE ile baglanıyorum pointer ofset memory girebiliyorum onda sorun yok fakat programımı bağlamıyor. engineden inject ettim her şey dogru
python 64bit kullanıyorum ve programım x64 derli zaten buna rağmen olmuyor delirdimX64 derlemen gerek

.Dll'i projene ekle LoadLibraryA api ile .exe'e yükle böylelikle bir sorun kalmaz manuel inject ile uğraşmamış olursunpython 64bit kullanıyorum ve programım x64 derli zaten buna rağmen olmuyor delirdim![]()