HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Kendisi Unity Mono ile yazılmış bir Metin2 kopyamsı blockchain tabanlı oyun. Mobil ve PC sürümü de mevcut. Beraber bu oyunda bir şeyler yapmak isteyen varsa konuya cevap olarak yazabilir. Hep birlikte bir şeyler yapmış oluruz. Unity Mono ile tecrübeli arkadaşlar tabii ki önceliğim ama bilmeyen ve öğrenmek isteyen de katılabilir herhangi bir sorunum yok bu konuda.
Oyunun sitesi:
Oyunun sitesi:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Güncel. Reverse öğretelim dedim elimize yüzümüze mi bulaştırdık anlamadım, kimse gelmiyor 

Ücretli udemy kursu satman lazımdı hocam yanlış yaptınGüncel. Reverse öğretelim dedim elimize yüzümüze mi bulaştırdık anlamadım, kimse gelmiyor![]()

Discord sunucusuna katılmak 50tl o zamanÜcretli udemy kursu satman lazımdı hocam yanlış yaptın![]()

Hocam blockchain aginda bi arkadasin kripto cuzdanini patlattilar adam 1 yildir yas icinde o gun bugundur blockchain dedinmi ben tedirgin oluyorumDiscord sunucusuna katılmak 50tl o zaman![]()
pc ye bi format atip gelcem discord kaplan1524
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)