- Konular
- 7
- Online süresi
- 84624s
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 83
- TM Yaşı
- 12 Yıl 7 Ay 25 Gün
- MmoLira
- 383
- DevLira
- 0
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar. Bugün, 29 Mart 2024 tarihinde açılmış ve halihazırda açık olan sunucunun birebir kopyası olan UltraMt2'yi değerlendiriyoruz.
Zaten bu
arkadaş tanıtımları çevirip çevirip bunlara pazarlıyor.
Arthurmt2'de birkaç hafta oynadım oyunun akıcılığı ve sunucusu fena değildi. Arthur'daki craftlanabilir oto avı perma yapmışlar, bir de alev diyarını büyülü orman ile değiştirmişler, deneme yanılma ile en azından oyuncuların isteklerini değerlendirerek 3 hafta sonra başka bir sunucu daha açıyorlar. Bu da bir şeydir.
Ayrıca rascal anticheat kullanmadıkları için sunucuda hile ve sanal sunucu zafiyeti bulunmaktadır. İlgilenenlere duyurulur. Kendi korumamız var deyip milleti keklemeye devam ediyorlar. bkz:
Arkadaşlara Hayırlı İşler diyoruz.
Zaten bu
Arthurmt2'de birkaç hafta oynadım oyunun akıcılığı ve sunucusu fena değildi. Arthur'daki craftlanabilir oto avı perma yapmışlar, bir de alev diyarını büyülü orman ile değiştirmişler, deneme yanılma ile en azından oyuncuların isteklerini değerlendirerek 3 hafta sonra başka bir sunucu daha açıyorlar. Bu da bir şeydir.
Ayrıca rascal anticheat kullanmadıkları için sunucuda hile ve sanal sunucu zafiyeti bulunmaktadır. İlgilenenlere duyurulur. Kendi korumamız var deyip milleti keklemeye devam ediyorlar. bkz:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
- Konular
- 111
- Online süresi
- 10g 75722s
- Reaksiyon Skoru
- 470
- Altın Konu
- 4
- Başarım Puanı
- 156
- TM Yaşı
- 2 Yıl 1 Ay 29 Gün
- MmoLira
- 112
- DevLira
- 12
Güzel tespit hocam.
" Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az "
- Konular
- 15
- Online süresi
- 1ay 17g
- Reaksiyon Skoru
- 274
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 113
- TM Yaşı
- 6 Yıl 10 Ay
- MmoLira
- 7,092
- DevLira
- 3
bu sunucular çok ilginç hoşuma gidiyor benim böyle eşeklikler 
- Konular
- 486
- Online süresi
- 2ay 28g
- Reaksiyon Skoru
- 276
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 171
- TM Yaşı
- 5 Yıl 3 Ay 22 Gün
- MmoLira
- 1,994
- DevLira
- 0
mt2'de birkaç hafta oynadım oyunun akıcılığı ve su
Güzel kardeşim benim, aynı oyunlar olabilir, bu seni ilgilendirmez. UltraMt2'nin sahibi benim, kendimize özel hile korumamız mevcut %100 bot fixxine ihtiyacımız yok oyunumuzda Otomatik av mevcut paylaştığın hile bizim yanımızda çürük kalır. Ek olarak boş vakitlerimizde Alt yapı desteği sağlıyoruz, şuan açılan 10 tane oyundan 8'i copy paste, biz her sezon oyunumuzu değiştiriyoruz, gerçi sen fake hesapsındır bunu yazmama bile gerek yoktu forumu gören arkadaşlara selam olsun. Kuyruk acısı olanlara diyecek bir şey yok <3Merhaba arkadaşlar. Bugün, 29 Mart 2024 tarihinde açılmış ve halihazırda açık olan sunucunun birebir kopyası olan UltraMt2'yi değerlendiriyoruz.
Zaten bu Ekli dosyayı görüntüle 113395 arkadaş tanıtımları çevirip çevirip bunlara pazarlıyor.
Ayrıca rascal anticheat kullanmadıkları için sunucuda hile ve sanal sunucu zafiyeti bulunmaktadır. İlgilenenlere duyurulur. Kendi korumamız var deyip milleti keklemeye devam ediyorlar. bkz:Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
- Konular
- 7
- Online süresi
- 20g 83821s
- Reaksiyon Skoru
- 64
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 88
- TM Yaşı
- 6 Yıl 11 Ay 3 Gün
- MmoLira
- 4,657
- DevLira
- 3
Sunucuyu eleştirmenizi anlıyorum fakat konuda "vectorz" adı altında ne alakası olduğunu anlayamadık. Bu işletmeye sadece tasarım hizmeti sunuluyor oyun sahibi dilediği gibi görüntü içeriği isteme hakkı bulunuyor. Bunlara ne biz ne siz karışabilirsiniz. Files müşteriye ait bizim bir müdahelemiz bulunmuyor. Dilediğiniz gibi de eleştirebilirsiniz onada lafımız yok kimseye bir kin veya nefretimiz de yok bizim ne yaptığımız ortada gizli saklı iş yaptığımız da yok adımız zaten belirli böyle duymak garip bir durum