- Konular
- 2
- Online süresi
- 5d 17h
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 7 Yıl 1 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 53
- MmoLira
- 2,057
- DevLira
- 3
- Fiyat
- 20 TL
- Ürün Adı
- Metin2 Patcher - Service (ready-to-use)
- Server
- Türkiye
- İlan Türü ( Metin2 )
- Diğer
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
C#
NET Framework 6
FreeBSD
Apache24
Bu vesile ile size patcher hizmetimi sunuyorum.
Canlı operasyon için veya bir ekip üyesi olarak sunucu üzerinde çalışmanız için patcher.
Tasarımlarımdan biriyle sizin için çok kısa sürede çalıştırılabilir bir yama oluşturacağım.
Ayrıca bir tasarımı sizden PSD olarak kabul etmekten ve mümkün olan en iyi şekilde uygulamaktan mutluluk duyuyorum.
Virüs olarak algılanmaz ve hız sınırı yoktur! (Performans sunucunuza/hoster'ınıza bağlıdır)
Kullanımı çok kolay ve tek bir tıklama ile yama listesini oluşturun. İhtiyacınız olduğunda destek elbette bir konudur! **Kaynaksız satılır**!
Patcher Discord üzerinden hemen gösterilebilir.
Çalıştırılabilir yama
Make_Patch (yama listesi oluştur)
Dosyaları kontrol et
Hasarlı/yok edilmiş dosyaları onarır
Yeni dosyaları indirin ve yeniden yazın
Standart tasarım ile fiyat: 20€
Tasarımınızla birlikte fiyat: Özelleştirilmiş!
Patcher, ödeme + açıklama ve benim tarafımdan ilk kurulumdan sonra teslim edilecektir!
Ödeme yöntemi: anlaşmaya göre!
KÜNYE: "itst11m"
DISCORD: "itst11m"
NET Framework 6
FreeBSD
Apache24
Bu vesile ile size patcher hizmetimi sunuyorum.
Canlı operasyon için veya bir ekip üyesi olarak sunucu üzerinde çalışmanız için patcher.
Tasarımlarımdan biriyle sizin için çok kısa sürede çalıştırılabilir bir yama oluşturacağım.
Ayrıca bir tasarımı sizden PSD olarak kabul etmekten ve mümkün olan en iyi şekilde uygulamaktan mutluluk duyuyorum.
Virüs olarak algılanmaz ve hız sınırı yoktur! (Performans sunucunuza/hoster'ınıza bağlıdır)
Kullanımı çok kolay ve tek bir tıklama ile yama listesini oluşturun. İhtiyacınız olduğunda destek elbette bir konudur! **Kaynaksız satılır**!
Patcher Discord üzerinden hemen gösterilebilir.
Çalıştırılabilir yama
Make_Patch (yama listesi oluştur)
Dosyaları kontrol et
Hasarlı/yok edilmiş dosyaları onarır
Yeni dosyaları indirin ve yeniden yazın
Standart tasarım ile fiyat: 20€
Tasarımınızla birlikte fiyat: Özelleştirilmiş!
Patcher, ödeme + açıklama ve benim tarafımdan ilk kurulumdan sonra teslim edilecektir!
Ödeme yöntemi: anlaşmaya göre!
KÜNYE: "itst11m"
DISCORD: "itst11m"
Ekli dosyalar
Son düzenleme: