mavzermete 1
mavzermete
romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Tahtalı Göleti

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan Carissa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 245

Türkiye'nin ilk OldSchool MOBİL 1-99 Sunucusu Sezar2 9 Ekim'de Açılıyor! Rekor Açılışı Kaçırma! HEMEN TIKLA!

Tahtali_Goleti.jpg


Tahtalı Göleti, Kocaeli ilinin Derince ilçesindeki Tahtalı mahallesinde bulunan Türkiye'ni en büyük göletinden birisidir.

Tahtalı Göleti Doğa Park projesi​

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün 41 seçim vaadi arasında yer alan Tahtalı Göleti Doğa Park projesi tamamlanmasıyla birlikte bölgede turizmin artması vadediliyor. Bölgeye inşa edileceği söylenen tesislerle birlikte şehrin yeni cazibe bölgesinin burası olması hedefleniyor. Doğa Park projesi kapsamında Derince Belediyesi Tahtalı Göleti ve çevresindeki yollarda bakım ve düzen çalışmalarını sürdürüyorlar.

Turizm​

Tahtalı Göleti çevresinde piknik alanlarının yanı sıra tarihi kalıntılara da sahiptir. Üçtepeler Köyü girişi yakınlarında, İzmit’in kurucusu Kral Nikomedes’in mezarının içinde olduğuna inanılıp kazılmış bir tümülüs vardır.
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst