romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Quest

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Beco97
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 558

Beco97

Level 1
Üye
Konular
7
Online süresi
3d 3h
Reaksiyon Skoru
5
Altın Konu
0
TM Yaşı
7 Yıl 10 Gün
Başarım Puanı
42
MmoLira
499
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar merhabalar bana içerisinde sadece köylerin bulunduğu extradan birde çölün olduğu bir ışınlanma yüzüğü questi lazım elinde olan yada yardımcı ola bilecek olan varmı ?

Arkadaşlar merhabalar bana içerisinde sadece köylerin bulunduğu extradan birde çölün olduğu bir ışınlanma yüzüğü questi lazım elinde olan yada yardımcı ola bilecek olan varmı ?
Forumdan herhangi bi ışınlanma yüzüğü questi alıp istemediğiniz alanları silebilirsiniz

Forumdan herhangi bi ışınlanma yüzüğü questi alıp istemediğiniz alanları silebilirsiniz
Bende de var quest istediğim gibi şekillendirdim ancak köyler ve çöle tıkladığımda her seferinde sohan dağına ışınlanıyor çözemedim

Bende de var quest istediğim gibi şekillendirdim ancak köyler ve çöle tıkladığımda her seferinde sohan dağına ışınlanıyor çözemedim
Sıralamasını düzgün yapmanız gerekmekte. abundantia01 discord üzerinden ekleyin yapalım.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri