farkmt2official 1
farkmt2official
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Bvural41 1
Bvural41
berzahx 1
berzahx
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Server Kurma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ardnys
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 729

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar merhaba, virtual box'a bir server kurup onda bir şeyler denemek istiyorum youtube'dan izlediğim videoların çoğu eski ve hata dolu düzgün çalışan bir server kurmama yardımcı olur musunuz.. Discord adım: elud1a

Son düzenleme:
selam arkadaşlar mphlvn server files i satın almış olduğum vps ye kurmaya çalıştım. /usr ye game i var/db ye de mysql yi koydum pack de root u editledim ve satın almış olduğum sunucunun ip sini yazdım fakat ch ler açılmadı. putty de başlat komutu verincede şöyle bir hata veriyor kurarken. sonunda ch ler açıldı demesine rağmen açılmıyor. hata : baslat.sh: line 43: ./game: No such file or directory. game dosyasında bir sorun yok sabit ip kurup kendim girebiliyorum.

selam arkadaşlar mphlvn server files i satın almış olduğum vps ye kurmaya çalıştım. /usr ye game i var/db ye de mysql yi koydum pack de root u editledim ve satın almış olduğum sunucunun ip sini yazdım fakat ch ler açılmadı. putty de başlat komutu verincede şöyle bir hata veriyor kurarken. sonunda ch ler açıldı demesine rağmen açılmıyor. hata : baslat.sh: line 43: ./game: No such file or directory. game dosyasında bir sorun yok sabit ip kurup kendim girebiliyorum.
Kurulumu tar zxvf cd /usr/ filesdosyasiismi.tar.gz şeklinde yaptıysanız doğru kurulum yapmışsınızdır yapmadıysanız bu şekilde yapınız mysqlda aynı şekilde , eğer yaptıysanız aynı hatayı alıyorsanız usr dosyasının içindeki game klasöre sağ tıklayıp özellikler diyip izinlerin yetkilerini filezilla kullanıyoesanız 777 , winscp kullanıyorsanız 7777 yapınız sorun çözülecektir.

Kurulumu tar zxvf cd /usr/ filesdosyasiismi.tar.gz şeklinde yaptıysanız doğru kurulum yapmışsınızdır yapmadıysanız bu şekilde yapınız mysqlda aynı şekilde , eğer yaptıysanız aynı hatayı alıyorsanız usr dosyasının içindeki game klasöre sağ tıklayıp özellikler diyip izinlerin yetkilerini filezilla kullanıyoesanız 777 , winscp kullanıyorsanız 7777 yapınız sorun çözülecektir.
Dediğini yaptım hala resimdeki hata var. bu arada filezilla winscp veya putty de herhangi bi bağlantı sorunu yaşamıyorum ama navicat a bağlanmıyor. mysql ile ilgili bir sıkıntım var anlaşılan. sabit ip server da kullandığım şifreyi kullanıyorum ama nedense navicata bağlanmıyor.
sadece ip değişik geri herşey aynı. sabit ip olunca bağlanıyor. VPS sunucu ip si olunca bağlanmıyor.

Ekli dosyalar

• 1.png
    1.png
    9.9 KB · Görüntüleme: 0

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri