noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
Hikaye Ekle

Dragon's Dogma 2 İnceleme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan KERİM ERBAY
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 332

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Dragon’s Dogma 2, muazzam hikayesi, geniş keşif imkanları ve ödüllendirici savaş mekanikleriyle son derece etkileyici bir RPG deneyimi sunuyor. Oyunun dünyası, titizlikle işlenmiş gibi görünüyor ve keşfedilecek sırlar, sürprizler ve çeşitli manzaralarla dolu. Oyunda oyuncu odaklı keşif vurgusu, her köşenin potansiyel keşifler barındırmasıyla oyunun derinlik kazanmasını sağlıyor.

Ejderha tarafından "The Arisen" olarak seçilmenin anlatısal öncülü, oyuncunun yolculuğuna bir aciliyet ve amaç duygusu katarken, görevlerin açık uçlu doğası, derinlemesine araştırmayı teşvik ediyor ve merakı ödüllendiriyor. Oyunun, Devil May Cry ve Monster Hunter gibi diğer Capcom franchise'larından ilham aldığı savaş sistemi, hassasiyet, esneklik ve özelleştirme sağlayarak çeşitli zorlu rakiplere karşı etkileyici savaşlar sunuyor.

Arada sırada performans sorunlarına rağmen, Dragon’s Dogma 2, görsel sunumda mükemmel bir şekilde başarılı olduğu izlenimini veriyor ve RE Engine'i kullanarak dünyasını etkileyici detay ve atmosferle hayata geçiriyor. Genel olarak, orijinalliği, derinliği ve tüm unsurları arasındaki uyumuyla dikkat çeken bir RPG deneyimi olduğu görünüyor.

Bu noktada benim için korkutucu olan bir oyun bulmak nadirdir. Genellikle yüzlerce saat süren, sırlarla dolu ve sürprizlerle dolu birçok RPG oynamış olsam da Dragon's Dogma 2, hikayesinden keşfine, geniş dünyasına kadar türünün olağanüstü bir örneği neredeyse her açıdan. bulabileceğiniz sırlarla dolu bir hazine gibi.

Vermund ve Battahl topraklarında geçen Dragon's Dogma 2, yakın zamanda kaçan bir mahkumun rolünü üstlenerek Vermund kıyılarına indiğinizde başlar. Yerel Melve köyünde bir ejderha saldırısı haberi alırsınız, hızla oraya gidersiniz, ancak kanatlı yaratığın kurbanı olursunuz ve kalbiniz çalınır. Bu hareket, oyuncunun, kendi kaderi aracılığıyla ejderhaya meydan okumak için seçilmiş efsanevi bir kişi olan "The Arisen" olarak yeniden doğduğunu gösterir. Ancak sadece bir Arisen olabilir ve Vermund'un Arisen'i şu anda Venworth Sarayı'nda bulunmaktadır.

Kader şimdi sizi, sizi bu kadar acımasızca yaratan ejderhayı öldürmeye çağırırken, Venworth'un hareketli sokaklarından Battahl'ın ıssız ovalarına, uzak diyarlara kadar uzanan yolculuğunuz başlar. başkenti Bakbattahl ve önceki sakinlerin antik kalıntıları.

Dragon's Dogma 2'deki destansı hikaye, geniş bir dünyayı kapsayan kapsamlı bir hikayedir. Sandıkları ve eşyaları bulmak için her yeri tek tek araştırarak geçirdiğim düzinelerce saat boyunca - detaylı mağara sistemlerinde sürünerek, tehlikeli kayalıklara tırmanarak, yoğun ormanlarda dolaşarak ve gizli sırları ve nadir ganimetleri açığa çıkararak - hala sanki zorlukla ulaşmış gibi hissediyorum. Capcom'un bu etkileyici haritaya sığdırdığı her şeyi yansıttı.

1712306811273.png

Ancak, kesinlikle çok geniş olmasına rağmen Dragon's Dogma 2 dünyasının gerçekten büyüleyici unsuru, keşfetme hevesimi ödüllendirmesidir. Görev işaretleri beni olay örgüsünü ilerletmeye teşvik ederken, her yolculuğumda uzaktan garip bir şey fark ettiğimi ya da duyduğumu gözlemledim - örneğin, örtülü harabelere giden bir köprü veya ağaçların arasındaki yaratıkların ani çığlıkları gibi.

Bu dikkat dağıtıcı unsurları takip ettiğimde, her zaman heyecan verici şeyler buldum. Bazen dev bir Griffin ile yapılan bir kavga olurdu, bazen de gizli sandıklardan oluşan bir hazine sandığı bulurdum, içinde ganimet, ekipman veya bilgi dolu belgeler olurdu. Bazen, gizemli karakterlerle karşılaşır, her birinin paylaşacakları kendi hayatta kalma hikayesi veya belki de tamamlamam gereken bir arayışları olurdu. Dragon's Dogma 2, sıradışı olanları ödüllendirmek için ileri gider ve gerçek bir macera hissi verir.

Dragon's Dogma 2, oyunculara keşfetme heyecanını sunarken ana görevlerin ve hikayenin ötesine geçiyor. Bir görevde Vermund'un doğu ucundaki küçük bir köyü araştırmam istendiğinde, sadece genel bir hedef verildi: "bu kişinin nerede olduğunu araştırın".

Köye ulaştığımda, ipuçları aradım, evleri didik didik araştırdım ve gizemli bir kuyu keşfettim. Kuyu beni tehlikeli bir engel parkuruna ve kilitli bir kapıya götürdü. Kapıyı açtığımda, bir grup hırsızla karşılaştım ve mini bir macera başladı. Bu arayış, gerçek araştırma ve ödüllerle dolu bir deneyim sundu.

1712306835739.png

Benzer şekilde, keşfedilen harabeler ve gizemli heykeller de yeni maceralara yol açtı. Yeni ekipmanlar ve yetenekler keşfederken, eski kasabalara geri dönüp beklenmedik olaylarla karşılaşabilirsiniz. Oyun, oyunculara keşif ve araştırma yapma özgürlüğü vererek ödüllendiriyor.

Dragon's Dogma 2, benzersiz dövüş mekanikleri ve geniş özelleştirme seçenekleriyle dikkat çekiyor. Canavarlarla çarpışırken Devil May Cry tarzı kombolar gerçekleştirebilir ve çeşitli sınıflardan birini seçerek karakterinizi özelleştirebilirsiniz. Bu oyun, hızlı ve çılgın aksiyonu, derin özelleştirme seçenekleriyle birleştirerek oyunculara benzersiz bir RPG deneyimi sunuyor.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri